Uslu’dan Alaca’nın köylerine destek

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Alaca Büyükdona Köyü Sosyal Yardımlaşma ve...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 17:07
 Uslu’dan Alaca’nın köylerine destek


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Alaca Büyükdona Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Ankara’da düzenlediği iftara katıldı.


Ramazan ayı boyunca Çorum’da iftar ve sahur programlarına iştirak ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten  Uslu, Ankara’da bulunduğu sürede de Çorumluları yalnız bırakmadığını ifade etti.


Milletvekili Uslu’nun verdiği bilgiye göre, Dernek Başkanı İsa Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda Büyükdona Köyü Muhtarı Sebahattin Doğan, yapılan hizmetlerden dolayı şahsına teşekkür etti.


İftar öncesi dernek üyeleri ile tek tek görüşerek selamlaştığını aktaran Uslu, iftar öncesi yapılan hizmetlerle ilgili kısa bir konuşma yaparak dernek üyelerini bilgilendirdiğini dile getirdi.


Köylerin  bütün ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığını belirten Uslu, “2015 yılı yatırım programı tamamlandığında köylerimizde yaşayan nüfusumuzun;  % 100 ‘ü Şebekeli içme suyundan, % 90’ı Kanalizasyon tesisinden, %   82’i Asfalt yoldan, % 80’i de Kilitli Beton Parke taşından faydalanır hale gelecektir.  İller Bankası’ndan ilave hibe ödenek için de Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüşmelerimiz sürüyor. İl Özel İdaremizin kurulduğu 2005 yılından bugüne kadar Büyükdona Köyümüzde; Stabilize, Asfalt çalışmaları, İçme Suyu İsale Hattı Yapım ve Onarım çalışmaları, Fosseptik ve Kanalizasyon şebekesi çalışmaları, Kilitaşı döşenmesi ve Çocuk Oyun Grubu yapılması gibi çalışmalar yapılarak hizmete sunulmuştur.


2015 yılında da köyümüze;  4 bin m2 ilave kilit taşı, içme suyu isale hattını yenilenmesi ve yeni bir Çocuk Oyun Grubu daha yapıyoruz. Köyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Uslu, iftara katılan Mamak Çorumlular Derneği ile de bir araya geldiğini sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 06.07.2015 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.