Uslu’dan İskilip’e müjde

TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, İskilip'e müjde üstüne müjde verdi.

04 Eylül 2016 Pazar 16:40
 Uslu’dan İskilip’e müjde

TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, İskilip'e müjde üstüne müjde verdi. AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile birlikte İskilip İlçe Danışma Meclisi'ne katılan Uslu, İskilip'te Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün bulunmadığına dikkat çekerek bu müdürlüğün başlangıçta en azından temsilcilik olarak açılması için gerekli girişimlerde bulunulacağını söyledi. İskilip'e gençlik merkezinin de kurulması için çalışma başlatacaklarını kaydeden Uslu ayrıca KYK Öğrenci Yurdu'nun da İskilip'i en acil ihtiyaçlarından olduğunu ifade ederek, yurt  açılması için de altyapı oluşturulacağını vurguladı. AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, desteklerinden dolayı Salim Uslu ve İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'na teşekkür etti.


USLU: "TÜRK MİLLETİ KANIYLA DESTAN YAZDI"

AK Parti İskilip İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, 15 Temmuz'da Türk milletinin bir destan yazdığını söyledi. Bu destanın mürekkebinin ise milletin kanı olduğunu kaydeden Uslu, "Recep Tayyip Erdoğan kaçacak diyenler bu gün çil yavrusu gibi dağıldılar. Hepsi bir bir kaçtı gitti" dedi.

İskilip İlçe Danışma Meclisi'nde 15 Temmuz sürecini değerlendiren sürecin canlı şahitlerinden TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Türk milletinin en kötü zamanlarda bile nasıl bir araya gelebileceğine dikkat çekti. Uslu şöyle konuştu: "17-25 Aralık sürecinden sonra ayakkabı kutularından para çıktı diyenlerin evlerinden, arabalarından milyonlarca para çıktı. Bize çaldı dedikleri paralarla bu gün büyük yatırımlar yapılıyor."


NÖBETLERDE İRADEMİZİ ORTAYA KOYDUK

"Hain darbe sürecinden sonra birlik ve beraberliği en büyük örneğini sergileyen halkımız iradesini ortaya koymuştur" diyen Uslu, "Bu hainler başarılı olsaydı önce Çorum'u karıştıracaklardı. çünkü Çorum değişik renkleriyle büyük bir zenginliğe sahip bir ilimiz fakat planları tutmadı ve bütün Türkiye gibi Çorum da darbeye karşı birlik olup dik durdu. AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi hepimiz birlik olarak hainlere geçit vermedik" diye konuştu. 

İskilip şehidine ziyaret


TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu geçtiğimiz ay Diyarbakır'ın Lice-Kulp kırsalında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan İskilipli Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Kabir ziyaretine Kaymakam Eyüp Kaykaç, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mahmut Öztemiz, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Akbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İlçe Başkanı Mustafa Lek, İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma ve ilçe teşkilatı katıldı.




Son Güncelleme: 05.09.2016 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat YANAŞMA 2016-09-06 09:30:50

Ya ilçemizde doktor yok doktor bize doktor müjdesi verin hikaye dinleyecek zamanı geçtik biz