Uslu’dan Karadağ’a övgü

AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Karadağ'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

26 Ekim 2016 Çarşamba 22:33
 Uslu’dan Karadağ’a övgü


AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Karadağ'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.


AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Mehmet Karadağ, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, "Bu zor süreçte İl ve İlçe teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız ile tam bir uyum içinde hareket edeceğiz. Ben AK Parti kurulduğundan beri partinin içindeyim. Daha önce de İl Başkanlığı yaptım. Şimdi ise ikinci kez bu görev bize verildi. Objektif ve tam bir uyum içinde Başbakanımız Binali Yıldırım'a yakışır şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Vekillerimizle tam bir istişare içinde çalışacağız. Yorulacağız ama bu yorgunluğu halkımıza hissettirmeyeceğiz. Allah utandırmasın. Gurura kibre kapılmadan enaniyet göstermeden halkımızla kucaklaşarak bu yola devam edeceğiz" dedi.


Karadağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Salim Uslu'ya teşekkür etti.


Milletvekili Salim Uslu ise AK Parti İl Başkanının görevinden istifa ettikten sonra birilerinin isimler üzerinde toto oynadığını dile getirerek, "Klavyenin başına geçenler 'başkan toto' oynadılar. Görüşmelerden anlamlar çıkarttılar. AK Parti'nin kurumsal bir parti olduğunu kişilerin gelip geçici olduğunu esas baki olanın dava olduğunu  doğrusu çok bilmiyorlar. AK Parti kurumsal bir harekettir. Nasıl Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına çıktıktan sonra iki genel başkan değiştirmiş olmamıza rağmen, Türkiye'de herhangi bir sıkıntı yaşamamışsa, aynı şekilde AK Parti Çorum teşkilatı da herhangi bir sıkıntı yaşamadan yoluna devam edecektir. Şuan havada ikmal yaptık. Başkan tecrübesi ile AK Parti'yi daha iyi yerlere getirecektir. Bu konuda yapılan spekülasyonlara takılmayın. Herkes kaderinin kuklasıdır.  Bu koltuklara kimin oturacağı belli olmaz. Bizim görevimiz bu bayrağı daha yukarılara taşımaktır. Birbirimizi anlamak konusunda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Siyasiler ve kamu yöneticileri ahenk ve uyum içinde çalışalım. Parti olmazsa bizde olmayız. İl başkanı ilçe teşkilatları, milletvekilleri olarak Çorum'a hizmetten gayrı derdimiz amacımız hesabımız yok. Derdimiz Çorum'a hizmet etmektir. Milletvekilliği görevimiz sona erdikten sonra 'şunu da biz yaptık' dersek güzel olur. Kimseye 'gitti de kurtulduk' dedirtmeyiz. Çorum'un gelişimine katkıda bulunursak ne mutlu bize " dedi.


Çorum'da güzel hizmetler yapıldığını dile getiren Uslu, "Demiryolu yatırımını yeterince anlatamıyoruz. Hem hızlı hemde yük treni gelecek" şeklinde kaydetti.


Uslu, AK Partili olmayan belediyelere de adaletli davranamaya çalıştıklarını ifade etti.


15 Temmuz darbe girişimi hakkında da değerlendirme yapan Uslu, "Çorum'da tüm siyasi partiler birlikte hareket ederek, iç savaş çıkarma ve diğer sosyal olaylar gibi oluşumların da önüne geçildi. Türkiye'de ve Çorum'da mezhep savaşları ve iç savaş senaryoları tutsaydı şimdiye kadar yaptığımız yatırımların bir anlamı olmazdı. Bizi yeniden 1980'li yıllara döndürmek istiyorlar ve ona fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


Milletvekili Salim Uslu,  Mehmet Karadağ'a hayırlı olsun dileklerini iletip yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.



Son Güncelleme: 26.10.2016 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165