Uslu'dan o habere tepki

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu hakkında çıkan “Böyle dedi: Yerine konmayacak” haber ile ilgili açıklama yaptı.

09 Eylül 2016 Cuma 16:10
Uslu'dan o habere tepki

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu hakkında çıkan “Böyle dedi: Yerine konmayacak” haber ile ilgili; mareşal üniformalı Atatürk resminin bulunduğu locadaki tadilattan sonra resmin asılıp asılmayacağına karar verme yetkisinin kendisinde olmadığını belirterek, kişisel görüşü üzerinden iktidara yönelik tepki oluşturulmasını doğru bulmadığını vurguladı.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hürriyet Gazetesi Muhabiri ile TBMM tadilatındaki bazı düzenlemelerle ilgili telefonda görüştüğünü belirterek, “Basında çıkan haberler hem basın etiğinden uzak hem de söylenmemiş sözleri söylemişim gibi sunularak benim üzerimden iktidar karşıtı bir kampanya oluşturuluyor. Bu yalan kampanyası neyin çabasıdır bilmem ama bildiğim bir şey var ki, ben güvenlikten sorumlu idare amiriyim. Onun ötesinde inşaat işleri ya da hangi resmin kullanıp kullanılmayacağı gibi meseleler beni değil ilgili sorumluları ilgilendirir. Ben söylediklerimden sorumluyum. Ama kimin ne anladığından ya da kendi anladığının üzerinden kampanya yürütüyor olmalarından sorumlu değilim. Hayatım boyunca ilkeli yaşadım bedeli ne olursa olsun söylediğim sözlerin hep arkasında durdum ama bana ait olmayan başlık, yorum ya da yönlendirme amacı taşıyan art niyetli hiç bir kampanyanın hele hele AK parti karşıtı heves ve hesapların dolgu malzemesi olmam. Elbette kişisel görüşlerim vardır yeri zamanı gelince açıklarım. Öteden beri müzmin muhalefeti ile bilinen kimi yayın organlarının ya da kişilerin Mustafa Kemal'in arkasına sığınarak ya da kendi ismini resmini gizleyerek şahsıma ve Ak Partiye saldırmasına izin vermem" dedi.



Son Güncelleme: 09.09.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkin Arslan 2016-09-11 21:53:05

Sonuç ? Var mı böyle bir şey hilti ile kırıldı deniyor. Bu işlerinde en başında sorumlu sizsiniz diye anlıyorum, bir şey dediniz demediniz den ziyade kırıldı mı kırılmadı mı?