Uslu’dan sergi müjdesi

Çorum Belediyesi Kadın ve Engelli çalışmalarını yürüten Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün...

16 Aralık 2014 Salı 17:22
 Uslu’dan sergi müjdesi


Çorum Belediyesi Kadın ve Engelli çalışmalarını yürüten Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Çorum Belediye Meclis Üyeleri Şayeste Uçar, Süreyya Coşkunsu, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ve Engelli Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer, çalışmaları hakkında bilgilendirmek üzere Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.


Ziyarette kadın ve engelliler için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Hatice Külcü, "Belediyemizce açılan kurslarda meslek öğrenen ve girişimci olmak isteyen bayanlarımız için bir çalışma başlatarak, destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda fikirlerinizi almak için ziyaret etmek istedik. Aynı zamanda engelli kardeşlerimiz içinde Çorum Belediyemizin Engelli Eğitim Merkezinde çocuklarımızın yaptığı Hitit ve Çorum figürlü porselen ve çinileri de Çorum Belediyemize gelen misafirlerimize hediye etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca çocuklarımızın yaptığı çalışmaları Ankara'da sergilemek için siz değerli büyüğümüzden de destek istiyoruz" dedi.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadınlarımıza, gençlerimize ve engellilere yönelik AK Parti hükümetimiz tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor" dedi.


Engelli Eğitim Merkezindeki çocukların çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Uslu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile serginin açılması için görüşerek, “20-27 Ocak tarihleri arasında TESK'in (Türkiye Esnaf Sanatkârları Konfederasyonu) Sanat Galerisinde çocuklarımızın yaptığı eserleri sergileme imkânımız olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Çorum Belediye Meclis Üyesi Süreyya Coşkunsu, Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan bir çalışmayı, Engelli Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ise engelli çocukların yaptığı eserleri Uslu’ya hediye ettiler. 




Son Güncelleme: 16.12.2014 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165