Uslu'dan ziyaretçilerine duyuru

Milletvekili Salim Uslu bir duyuru yaptı

16 Ağustos 2017 Çarşamba 23:02
Uslu'dan ziyaretçilerine duyuru

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun sosyal medya hesabından bir duyuru yapıldı.


Editör tarafından yapılan duyuruda, “Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun  TBMM’deki makam odası tadilat nedeniyle geçici olarak kapanmıştır. Uslu, ayrıca Sincan’da devam eden Akıncı üssü davasındaki görevinden dolayı da TBMM’de bulunamayacaktır. İlgilenenlere duyurulur. Editör…” ifadelerine yer verildi.


Bu arada Uslu’yu ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek faaliyet kitapçıklarını verdi.


AK Parti Kadın Kolları Genel Sekreteri Aysun Yaşacan, Ekonomi İşler Başkanı Jülide İskenderoğlu, Halkla İlişkiler Başkanı Seda Bölük ile Avusturya'da Milletvekilliği de yapan Türk siyasetçi Şirvan Ekici ve İşkadını Meral Turgut'a Uslu’yu ziyaret etti.




Son Güncelleme: 16.08.2017 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.