Uslu’ya AFAD çalışmalarını anlattı

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürü Elvan Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM...

02 Eylül 2014 Salı 18:19
 Uslu’ya AFAD çalışmalarını anlattı


Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürü Elvan Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Ziyarette, geçtiğimiz günlerde Osmancık - Yukarızeytin Köyü ile Uğurludağ - Kızağlı köyünde yaşanan yangınlarla ilgili de bilgiler veren Kaya, "Sizin de yakından takip ettiğiniz gibi yaşanan olaylarda en kısa sürede olay yerine gidilerek müdahalelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımız mağdur olmaması için gerekli yazışmaları yaparak Acil Yardım Ödeneği talep ediyoruz. Osmancık - Yukarızeytin köyünde ahşap bir evde çıkan yangında 3 ev, 3 ahır ve bir samanlık tamamen yandı. Acil Yardım ödeneğimiz geldi vatandaşlarımıza dağıtımı yapılıyor. Uğurludağ - Kızağlı köyünde ise çıkan yangında bir ev, ahır ve samanlık yandı. 5 büyükbaş hayvan telef oldu. Acil Yardım ödeneği talebimizi hemen yaptık. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza gereken yardımı yapacağız" dedi.


Elvan ayrıca heyelandan etkilenen Bayat Tevekli köyü için Bayat merkezde 87 konut ve 44 ahırın ihalesini yıl sonuna kadar yapmayı planladıklarını söyledi.


Verdiği bilgiler için Kaya’ya teşekkür eden Uslu, “Devletin şefkat eli herkesten önce vatandaşımıza ulaşmaktadır. Gerek Kaymakamlıklarımız gerek Belediyelerimiz gerekse Valiliğimiz nezdinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz gerekenleri yapmakta, Sosyal Devlet yaraları bir an önce sarmaktadır. Yangınlarda zarar gören ailelere bir kez daha geçmiş olsun.” diyerek takiplerinde olan konulara ilişkin bilgi aldı.

 



Son Güncelleme: 02.09.2014 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165