Uzun büyüklerinin izinde

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, ‘Durmak yok, yola devam’ sloganı eşliğinde...

26 Şubat 2015 Perşembe 10:20
 Uzun büyüklerinin izinde


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, ‘Durmak yok, yola devam’ sloganı eşliğinde seçim turuna ara vermeden devam ediyor.


AK Parti Mecitözü Dodurga ve Oğuzlar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Uzun, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile görüştü.


Aday Adaylığını açıkladığı günden itibaren her gün çeşitli ziyaretler düzenleyen Uzun, şöyle dedi: ''Milletvekili aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren bir an olsun durmayı, bir günümüzü boş geçirmeyi düşünmedik.


Uzak, yakın ayrımı yapmadan tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Uzun yolun, hak davanın neferi olmanın yükünü omuzlamanın kolay olmadığını bilerek yolumuza devam ediyoruz.


Gittiğimiz yerlerde teveccüh, samimiyet ve destek ile ayrılmanın gücümüze güç kattığını, heyecanımızı artırdığını ve omuzlamaya çalıştığımız yükün ne denli zor olduğunu gördük, görüyoruz.


Genç olmamız hasebiyle beklentilerin çıtası daha da yüksek. Gençliğin enerjisini var olan çıtayı daha yükseğe çıkarmak için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.


Bilge Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun bir sözü var : '24 saat yetmiyorsa 25'inci saati bulacaksınız. 7 gün yetmiyorsa 8. günü bulacaksınız. 31 gün yetmiyorsa 32. günü bulacaksınız. Bu ülke mazeret kabul etmez.'


İşte bizler de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun bu sözünü kendimize şiar edinerek, gençliğimizin enerjisi ile mazeret üretmeden çalışıyoruz ve çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”








Son Güncelleme: 26.02.2015 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.