Vahapoğlu MHP üst yönetiminde

MHP Başkanlık Divanı'nda Genel Sekreter Yardımcıları Bozyel ile Dumanlı'nın yerine Konya Milletvekili...

27 Mart 2015 Cuma 10:57
 Vahapoğlu MHP üst yönetiminde


MHP Başkanlık Divanı'nda Genel Sekreter  Yardımcıları Bozyel ile Dumanlı'nın yerine Konya Milletvekili Kalaycı ile Genel  Başkan Danışmanı hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu getirildi.


MHP 11. Olağan Büyük Kurultay'ında oluşan yeni Merkez  Yönetim Kurulunda (MYK) Başkanlık Divanı için seçim yapıldı.


Kurultay'ın ardından seçilen 75 kişiden oluşan yeni MYK, Genel Başkan  Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı. Bahçeli'nin konuşmasının ardından, genel  başkan yardımcıları ile genel sekreter ve genel sekreter yardımcılarından oluşan  15 kişilik Başkanlık Divanı için seçime geçildi.


Seçim için MYK toplantısının yapıldığı salona 3 sandık kuruldu. MYK  üyelerinin Başkanlık Divanı seçiminde 15 kişinin ismini yazdığı belirtildi.


Devlet Bahçeli'nin genel başkanlık yaptığı dönemde, Başkanlık Divanı  üyeleri ilk kez MYK üyelerinin tercihi ile belirlendi.


Başkanlık Divanı'nda iki isim değişti


MYK'da yapılan seçim sonucuna göre Başkanlık Divanı'nda sadece iki  isim değişti. Buna göre Genel Sekreter Yardımcıları Abbas Bozyel ile Recep  Dumanlı'nın yerine Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile Genel Başkan Danışmanı  Mustafa Hidayet Vahapoğlu seçildi. Tüm genel başkan yardımcıları ile Genel  Sekreter İsmet Büyükataman ise Divan'daki yerini korudu.


Yeni oluşturulan Başkanlık Divanı'nda genel başkan yardımcılarının  görev dağılımının gelecek günlerde Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından  yapılacağı öğrenildi.


Öte yandan, kurultayda seçilen Merkez Disiplin Kurulu (MDK) da ilk  toplantısını yaptı. MDK'nin başkanlığına da Halil Öztürk seçildi.(Haber7)




Son Güncelleme: 27.03.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165