Vali, Başkan ve ÇESOB ziyareti

AK Parti Çorum Belediye Başkan A. Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ziyaretlerine devam ediyor.

21 Kasım 2018 Çarşamba 17:22
Vali, Başkan ve ÇESOB ziyareti

AK Parti Çorum Belediye Başkan A. Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ziyaretlerine devam ediyor.

Aşgın, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Dr.Halil İbrahim Aşgın, Vali Çiftçi’nin Çorum’a çok önemli hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Eğer nasip olur da aday ve belediye başkanı olursa Vali Çiftçi ile birlikte Çorum’a hizmet etmekten mutluluk duyacağını kaydeden Aşgın, “Sayın Valimize yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Mütevazı kişiliği, devlet adamlığı, dürüstlüğü ve çalışkanlığı konusunda herkes tarafından takdir edilen bir valiyle çalışmaktan onur duyuyoruz. İnşallah birlikte Çorum’a güzel hizmetler yapmak nasip olur” dedi.

GÜL’LE SOHBET

Belediye Başkanı Zeki Gül’ü de, makamında ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gül’le aday adaylık çalışmaları ile ilgili samimi bir havada sohbet gerçekleştirdi.

ÇESOB ZİYARETİ

Halil İbrahim Aşgın, ilk oda ziyaretini ÇESOB'a yaptı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından karşılanan AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ve 17 yıl esnaflık yaptığını söyledi. Esnafın sorunlarını yakinen bildiğini ve aday olup seçildiği takdirde Çorum esnafıyla istişare içerisinde olacağını, Çorum'u birlikte yöneteceklerini söyledi.

Esnaf oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan ÇESOB Başkanı Recep Gür de Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın adaylığının kendilerini memnun ettiğini belirterek "İçimizden birisinin, bir esnaf çocuğunun, bir esnafın Belediye Başkanı olması bizleri gururlandırır. Halil İbrahim başkanımızın yolu açık olsun" diye konuştu.

AK Parti AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve oda başkanları esnafın sorunlarına yönelik bir süre görüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.