‘Vefasızlık’ dedi, istifa etti

MHP İl Başkanı Uzm.Dr. Vahit Demiran, istifa ettiğini açıkladı.

12 Aralık 2014 Cuma 10:25
 ‘Vefasızlık’ dedi, istifa etti


MHP İl Başkanı Uzm.Dr. Vahit Demiran, istifa ettiğini açıkladı.


Dün akşam saatlerinde yerel basın kuruluşlarına yazılı bir açıklama gönderen Demiran, partisinin kongre sürecine girdiği şu günlerden istifa etmeden görevi devretmeyi düşündüğünü, ancak başından bu yana  karşılaştığı vefasızlıklar nedeniyle bu kararından vazgeçtiğini bildirdi. Demiran, partinin bir üyesi ve neferi olarak kalmaya devam edeceğini bemirterek, istifa dilekçesini MHP Genel Merkezi’ne sunduğunu kaydetti.


Demiran,yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:


“Mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP Çorum il başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bundan sonra da partimin bir üyesi, neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. İnsanlara kırılabiliriz; ancak davamıza küsmemiz ve milliyetçi hareketten kopmamız asla söz konusu değildir. Göreve geldiğim ilk gün; çok güzel projelerimiz olduğunu ifade etmiş ve asla mevki, makam peşinde olmadığımı söylemiştim. Amacım partiyi kurumsallaştırmak; genç ve dinamik bir ekibe bırakarak görevimi tamamlamaktı.


Ancak göreve başladığım ilk günden beri, sözlü, yazılı, fiili saldırılara maruz kaldım. Ne yazık ki, bu saldırılara karşı duruş sergilemesi gerekenler; benim kendilerinden beklediğim duruşu sergilememişlerdir. Bütün bunlara rağmen, istifa etmemin doğru olmayacağı düşüncesi ile il kongresine kadar sabretmeye çalışsam da;11/12/2014 tarihinde yaşadığımız bir olayda, yine yeterli duruşun gösterilmemesi nedeni ile; istemeyerek de olsa istifa kararı almış bulunuyorum. Tepkimin nedeni yapılan saldırılar değil; bunlara karşı duyarlı olunmamasıdır. Allah’tan (cc) başka kimseden zerre kadar korkumuz yoktur. Kimse bizi yolumuzdan çeviremez. ancak dostlarımızın vefasızlığını kabullenmemiz mümkün değildir.


Başkanlığım döneminde şunu yaptım bunu yaptım demiyorum. Ne yaptımsa inandığım davam için, Türk milliyetçiliğine hizmet için yaptım. Maalesef yapmak istediklerimi gerçekleştirecek ortam olmadığı için yapamadıklarımdan dolayı üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum.


12/12/2014tarihi itibari ile istifa dilekçemi MHP genel merkezine göndermiş bulunuyorum. Bundan sonra göreve devam edecek arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Göreve geldiğim ilk günden beri çalışmalarımızda desteklerini gördüğüm il ve ilçe yönetimlerindeki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”



Son Güncelleme: 12.12.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET ÖZ 2015-06-24 11:34:26

doktor vahit beyi istemeyenler acaba ders almışlarmıdır.bu kafayla mhp çorumda daha çok havasını alır.