Vekil adayını yolda karşıladılar

AK Parti Osmancık Milletvekili adayı Oğuzhan Kaya, Zeytin bölgesine giderken yolda karşılandı. AK Parti Milletvekili adayı Serap Yıldırım ise kadın kültür merkezini ziyaret ederek destek istedi.

02 Haziran 2018 Cumartesi 14:17
Vekil adayını yolda karşıladılar

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Osmancık’a bağlı 20 köyün yer aldığı Zeytin bölgesini ziyaret etti. Kamil Yolu’nda köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanarak kurban kesildi. Kaya, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere kendisini coşkuyla karşılayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Muhtarlara da teşekkür ederek söze başlayan Kaya “Ben bu güne kadar her zaman köylülerimi, muhtarlarımı hep yanımda gördüm. 2006’da Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olduğumda salonu hınca hınç dolduran köylülerim, hemşehrilerimi bu gün yine yanımda görüyorum. 15 yıldır yol arkadaşıyız. Allah nasip ederse bundan sonra da hep birlikte yol yürüyeceğiz. Zeytin bölgesi için hizmet olacağız, köylerimiz için hizmet olacağız. Muhtarlarımızın, köylülerimizin eli kolu olacağız. İnşallah rabbim bize buralara güzel hizmetler etmeyi nasip eder.”dedi.

92’LİK ÇINARDAN NASİHAT

Zeytin Bölgesinin ileri gelenlerinden 92 yaşındaki Kemal Yücel, Oğuzhan Kaya’nın adaylığını tebrik ederek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kaya’nın adaylığını Osmancık ve Çorum için Milli bir dava olarak değerlendiren Yücel, şöyle dedi; “Şimdi önümüzde bir milli dava var. Bu milli davada birleşmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz ki adamı adam yetiştirir. Memleketimizden yetişsin diyoruz. Bu gayretle olur. Birleşelim, ayrılmayalım, birlikten kuvvet doğar. En büyük yatırım insana olan yatırımdır. İleride söz sahibi bir çocuğumuz yetilsin, bunu istiyoruz. Bunun için birleşelim, ayrılık olmasın. Adayımıza memleketimizi temsil ettiği için teşekkür ediyorum, üstün başarılar diliyorum”

Kaya, kendisine eşlik eden muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte Zeytin Bölgesindeki köyleri ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

KADIN VEKİL ADAYI KADINLARDAN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Milletvekili Serap Yıldırım ve Sümeyye Kavuncu, Çorum Belediyesi Mimar Sinan Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve  teşkilat yönetici kadınlar nezaret etti.

Milletvekili adayı serap Yıldırım, kadın kültür merkezinde birçok etkinlik yapıldığını belirterek, kadınlara verilen değerin bir kez daha gösterildiğini söyledi. Yıldırım, “Bu mübarek günde mukabeleye gelen annelerimizin, kadınlarımızın, dualarını almaya geldik. Bu yolda ikna kabiliyeti güçlü bayanlar yanlış bilinenleri doğru şekilde çevresine, gençlere anlatmalı.

Bayanların AK Parti’ye olan sevgisini biliyoruz. Arkamızda kocaman bir ordu var bunun farkındayız. Kafanızda sorular varsa her zaman çözmeye hazırız. Güçlü Meclis, Güçlü Devlet, Güçlü Türkiye için vakit Türkiye vakti desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.