‘Vekiller Çorum’a bakmıyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayları İskilip’te istişare toplantısı düzenledi.

08 Ekim 2015 Perşembe 12:05
 ‘Vekiller Çorum’a bakmıyor’


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayları İskilip’te istişare toplantısı düzenledi.


MHP’den yapılan açıklamaya göre, toplantıya MHP İl Başkanı Bekir Çetin, İl Başkan Yardımcısı Ali Fatih Göktuğ, MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küçük, MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan, Av. Muhsin Kocasaraç, parti üyelileri ve vatandaşlar katıldı.


MHP Çorum Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç, konuşmasında İskilip halkına çağrıda bulundu. Kendisinin İskilipli olduğunu hatırlatan Kocasaraç “İskilip’te aday yok deyip oy vermeyenlere sesleniyorum. Bu hangi parti olursa olsun. Tüm İskilip’lilerin bu seçimde evladına sahip çıkması bir borçtur. Biz sizlerin meselelerini biliyoruz. Çorum’un meselelerini biliyoruz. Sizlerden isteğim bu seçimde bire bir çalışmanızdır. Benim tek bir hedefim var İskilip’te Ak Partiden bir fazla oy almak. Bunu başardığımız an unutmayalım ki önümüzdeki seçimlerde belediye de bizim olacaktır hizmetlerde bizim olacaktır” dedi.


MHP’nin iktidara gelmesi ile İskilip’in kazanacağını belirten Kocasaraç, “MHP iktidarın yapamadığı hizmetleri yapacak, İskilip çamurdan kurtulacaktır. Buna gönülden inanıyorum” diye konuştu.


MHP Milletvekili Adayı Fatih Özcan ise, İskilip’te Belediye seçimlerini kazanabilmenin tek yolunun MHP’nin çok güçlü olmasından geçtiğini belirterek, “İktidar partisi yatırım getirir, iktidar partisi para gönderir diye belediyeyi kazanıyorlar. Bunu yıkabilmemiz içinde Çorum’dan sizlerden ricam bir tane vekil gönderelim. Çok güçlü olalım. O vekil inşallah diğer partilerin üç-dört vekiline bedel olacak. Sizlerden destek istiyoruz” dedi.


MHP Milletvekili Adayı Aybuke Topçubaşı Ekici de, 7 Haziran seçimlerinde çok az bir farkla milletvekilliğini kaçırdıklarını hatırlatarak “O kadar emeğin sonunda bir vekille taçlandırmayı çok isterdik. İnşallah ben inanıyorum ki, 1 Kasım’da vekillerle inşallah çalışmalarımızı taçlandıracağız” dedi. 


Ülkücülerin meclise girmesi gerektiğini belirten Ekici, “Bir tarafta HDP 80 vekil bir tarafta MHP 80 vekil. Hayır efendim tamamı benim olmalı tamamı ülkücü olmalı” şeklinde konuştu. 


MHP Milletvekili adayı Prof.Dr. Vahit Doğan ise, Türkiye’nin makus talihinin yenmesinin tek yolunun ülkücü camianın iktidara gelmesi olduğunu söyledi. MHP’nin Çorumda 2002 yılından bu yana milletvekilini çıkaramadığın hatırlatan Doğan, “Çorum, ülkücü hareketin kalesidir. Sungurlu’ya ve Çorum’a hakim olmak, Karadeniz’e hakim olmak demektir” dedi.


Çorum’un AK Parti iktidarı tarafından ihmal edilen bir şehir olduğunu belirten Doğan, Çorum milletvekillerini eleştirirdi. Çorum’un devlet tarafından ihmal edildiği için Ankara’ya göç verdiğini kaydeden Doğan, iktidarın Çorum’a gereken önemi vermediğini belirterek “MHP iktidarı ile Çorum hak ettiği hizmetleri alacak. Çorum’un ihmal edilmişliğine son vereceğiz” dedi. İskilip’in de toz-toprak ve çamur içinde olduğunu vurgulayan Doğan “İskilip bunu hak etmiyor” dedi.
 

Son Güncelleme: 08.10.2015 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.