Yanlış yaparsak, uyarın düzeltiriz

AK Parti teşkiat yöneticileri Zeki Gül'ü kutladı

26 Şubat 2018 Pazartesi 14:01
Yanlış yaparsak, uyarın düzeltiriz

AK Parti Ana Kademe Teşkilatı Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ yönetimindeki merkez ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetimi Başkan Gül’ü makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Karadağ, belediyenin hem kamu hem de siyasi bir kuruluş olduğunu hatırlatarak, 2019 seçimlerine hep birlikte sıkı bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Başkan Gül ile geçmişe dayanan özel bir dostluğunun olduğunu belirten Karadağ, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana tanıştıklarını, Alaca’ya belediye başkan adayı gösterdiklerini, daha sonra Çorum’da belediyenin gülen yüzü olduğunu ifade etti.  Gül’ün belediye hizmetlerini en güzel, verimli ve beklentiler doğrultusunda yerine getireceğine inandığını, teşkilatçılığına güvendiğini, iyi bir partili ve iyi bir Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğunu anlatan Karadağ, “Zeki Gül döneminde Çorum’a güzel hizmetler yapılacaktır. Teşkilat olarak kendisine sonuna kadar destek vereceğiz, yanında olacağız, bu birliktelik Çorum’a güzel hizmetler olarak dönecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise “Göğüsümü kabartan bir ziyaret, Allah razı olsun. ifadelerin en Allah razı olsun demektir. Sayın Karadağ ile partinin kuruluşundan bu yana siyasette beraber yol arkadaşlığı yaptık. Geçmişte cumhurbaşkanımıza yanlış yapan insanların, bize o dönemde, şimdi detaylarına girmek istemiyorum, 2004 seçimlerinde FETÖ gibi ihanet çetesinin ihanetine uğrayan, darbesini gören arkadaşlarınızdan biriyim. O dönemde ve bugün de dimdik yanımda duran Mehmet Karadağ başkanıma dostluğunu, arkadaşlığını, kardeşliğini ve dava adamlığından dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişten bu yana doğru bildiğimizi savunuyoruz. Davanın maddi değil, ilkeler olduğunu, meselenin sadece belediye yönetimi değil, Türkiye’nin ikbal davası olduğu bilinciyle hareket ediyorum. Reis Genel Merkeze gelince insanın içinden bir şeyler kopuyor. Türkiye Reis’in sayesinde tarihin en şanslı dönemlerini yaşıyor. Üç beş teröristle değil, dünya ile mücadele eden ülke lideri. Böyle bir liderle yol arkadaşlığı yapmak bile mükemmel. Allah bize bu fırsatı verdiği için şükrediyorum. şükran ediyorum. İçimden şükür secdesi yapmak geliyor. Hem zor bir dönemden geçiyoruz hem de güvendiğimiz bir liderin başımızda bulunmasının huzuru ve rahatlığını yaşıyoruz. Teşkilatımızla dostluğumuzun, arkadaşlığımızın ve kardeşliğimizin huzurlu şekilde devam etmesini diliyorum. Biz belediyede kurum içinde oda değişikliği yaptık. Reis’in emri başımızın tacıdır. Onu tartışmak haddimize değildir. Bu süreçte elimizden geldiği kadar adaletsizlik ve kimseye haksızlık yapmayacağız. Teşkilatın emrinde ve siyasi kişiliği olan bir kişi olarak bunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Kendi başarımızla değil siyasi tercihle buraya geldik. Teşkilatımızın tasarrufları doğrultusunda buralara geldik. Bağımsız ve bağlantısız olmayacağız. İstişaresiz, tek başına hareket eden birisi olmadığımızı biliyoruz. İnsanların şahsi çok başarısı varsa bağımsız aday olur. Benim böyle gücüm yok. Ben gücümü AK Parti teşkilatından alıyorum. Reis’in prensip ve ilkelerinden alıyorum. Kimseye ihanet etmeden yanlış yapmamaya gayret ederek doğru işler yapacağız. Yanlış yapabiliriz ama uyarıldığımızda düzeltiriz. Şahsımız değil memleket menfaati her şeyden önce gelir.”

Öte yandan ziyarette Karadağ Başkan Gül'e mütevazılığı simgeleyen Arapça (Vav) yazılı bir tablo hediye etti.

Son Güncelleme: 26.02.2018 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boker 2018-02-26 16:17:44

Zeki başkan yanlış yapsak uyarın diyorsunuz.Peki yaniniza gelenler lahusel mi onlar niye söylemiyor yanlış yaparsak uyarın tekrar edersek istifa ederiz diyemiyor.