‘Yararlı her projeye destek olacağız’

CHP Belediye Meclisi Gurup Başkanvekili Ayhan Şamlı, CHP gurubu olarak Çorum’un yararına olan her projeye...

13 Nisan 2014 Pazar 18:51
 ‘Yararlı her projeye destek olacağız’


CHP Belediye Meclisi Gurup Başkanvekili Ayhan Şamlı, CHP gurubu olarak Çorum’un yararına olan her projeye destek olacaklarını ifade etti.

Meclisin ilk toplantısında, CHP grubu adına konuşan Şamlı, “Bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Seçim süresi siyasi olmasına rağmen bu meclis siyaset yapma yeri değil hizmet etme yeridir.” dedi.

30 Mart yerel seçimleri sonrası Çorumlu’nun verdiği oylarla üç partili bir meclis yapısını meydana getirdiğini kaydeden Şamlı, konuşmasında şunları söyledi; “Çorum halkı CHP'nin 10, MHP'nin 1 ve AKP'nin 20 meclis üyesi olmak üzere bizlere burada temsil yetkisi verdi. Biz buradan tüm Çorumlulara oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ortak paydamız Çorum'a en iyi hizmeti sunmak ve Çorum'u marka şehirlerarasında hak ettiği noktaya taşımak olmalıdır. Bu mecliste CHP grubu olarak Çorum yararına olduğunu düşündüğümüz tüm projelere destek vereceğiz.

Bu bağlamda birçok projeler sunacağız ve sizlerden de destek isteyeceğiz. Çorum'a birlik beraberlik içinde hizmet edeceğimize inanıyoruz ve hizmet için oluşturulacak komisyonlarda bizlerde yer almayı arzu ediyoruz.

Farklı düşüncelerin bizim ayrıcalıklarımız değil kültürel zenginliğimiz olduğu fikrinden yola çıkarak tüm meclis üyelerine ve yönetime yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”







Son Güncelleme: 13.04.2014 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.