Yasak kalksın!

Erbakan Vakfı kapatılan Refah Partisi yasağının kaldırılmasını istiyor

17 Ocak 2018 Çarşamba 11:38
Yasak kalksın!

Erbakan Vakfı İl Temsilcisi Yakup Taş, 20 yıl önce bugün kapatılan Refah Partisi’nin yasağının kaldırılması gerektiğini bildirdi.

RP’nin demokrasinin bir ayıbı olarak yasaklı konumunu sürdürdüğünü belirten Taş, “28 Şubat ile ilgili mahkemeler devam ederken, asıl 28 Şubat post modern darbe sonucu kapatılan Refah Partisi’nin üzerindeki yasağın kaldırılması için bir an önce TBMM’nde grubu bulunan tüm siyasi partileri göreve davet ediyoruz.
TBMM’nin tüm muhterem üyelerinin ve istisnasız olarak tüm siyasi partilerin demokrasinin bir ayıbı olan bu hususta gösterecekleri basiret, itidal ve tesannüdden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz etmeyi önemli bir görev sayıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih durmaz 2018-01-17 20:04:22

milletin refahı için gecesini gündüzüne katmış bir siyasi parti olan refah partisinin tüm haklarının iadesini destekliyorum