Yasemin Coşgun yeniden aday

2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan ...

04 Eylül 2015 Cuma 16:02
 Yasemin Coşgun yeniden aday

2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan Yasemin Coşgun, yeniden adaylık başvurusu yaptı.

Özellikle; kadınlar, gençler ve eğitim alanlarında çalışmaya ve projeler üreterek bu grupların sesi ve gücü olmaya talip olduğunu belirten Coşgun, “Toplumun en çok ihtiyacı olduğuna inandığım, birbirini anlama ve birlikte değer yaratma süreçlerinde Hakk'tan aldığım güç ve destekle onlarla birlikte yol almayı hedefliyorum.” dedi.


Coşgun, adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, kendinden şöyle bahsetti; “1989 Çorum Alaca doğumluyum. İlk ve orta dereceli eğitimlerimi memleketim olan Çorum Alaca'da tamamladıktan sonra; 2007 - 2011 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde önlisans ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde lisans programlarını tamamladım. Sonrasında Atılım Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi çift Ana Bilim Dalında yüksek lisans programından mezun oldum. Halen Kamu Yönetimi üzerine Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisans ve Gazi Üniversitesi'nde doktora programlarına devam etmekteyim.


2010 yılında Frankfurt Am Main'de Volkshochschule dil okulunda Almanca ve 2014 yılında Malta'da Clubclass dil okulunda İngilizce lisan eğitimlerini aldım.


2012 yılından bu yana Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi'nde İngilizce dil eğitimi vermekteyim.


2009 yılında henüz bir üniversite öğrencisiyken, AK Parti Gençlik Kolları Keçiören İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlayan siyasi hayatıma, 2010 yılında geçtiğim Ar-Ge ve Eğitim Birimi Başkanlığı'nda devam ettim. 2011 yılında AK Parti Gençlik Kolları Keçiören İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliğimi sürdürdüm. Aynı yıl içerisinde ayrıca Seçim İşleri Başkanlığı'nda da aktif görev aldım. 2012 yılında AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı Eğitim ve Bilişim Komisyonu'nda eğitim ile ilgili projelerde görev alırken, 2013 yılından itibaren de AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı İl Siyaset Kurulu'nda aktif bir şekilde çalışmaya başladım. Bu çalışmaların devamında 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partim adına yapılan çalışmalarda aktif bir şekilde görev aldım. 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den Çorum Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. 20 Nisan 2015 tarihi itibariyle AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliğine devam ettim ve genel seçimlerde aktif bir şekilde görev aldım.


Ben, ülkemi seven ve ülkeme hizmet etmek isteyen; dürüstlük, merhamet, özveri, proaktivite ve insan sevgisi gibi güçlü değerlere sahip, değişimi ve değişime katkıda bulunmayı önemseyen, imanlı genç bir bireyim. Yalnızca inandığım ve sığındığım Hakk'tan güç alırım. Hakk'a ve halka hizmet etmenin mücadelelerin en kutsalı olduğuna inanıyorum.


Amacım; ülkemdeki tüm insanların mutlu, huzurlu ve üretken olabilmeleri için, onları destekleyecek ve geleceğe hazırlayacak çalışmalar yaparken, liderlerimizin izinden yürümektir.


Halka hizmet için çok genç yaşta çıktığım bu yolda yürümeye, karşıma çıkabilecek her türlü aşamayı bilerek ve kabul ederek; başarı, hoşgörü, esneklik, sabır, cesaret ve manevi değerlerimle devam ediyorum ve edeceğim.


Her zaman bizi yüreklendiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gençler, durmak yok. Koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız!" sözlerinden aldığım ilham ve cesaret; ve bu genç yaşımdaki heyecanım, yüreğimdeki iman, birikim ve deneyimlerimle yoluma devam edeceğim.”


Son Güncelleme: 04.09.2015 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.