‘Yazıcıoğlu örnek bir dava adamıydı’

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun...

25 Mart 2015 Çarşamba 16:33
 ‘Yazıcıoğlu örnek bir dava adamıydı’


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Türkiye’nin yetiştirdiği değerli evlatlarından milliyetçiliğin şiarı, yaşamını ülkesine ve milletine adayan büyük insan Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 6.yılında rahmetle andıklarını belirten Bekiroğlu, “25 Mart 2009 tarihinde seçim gezisi sırasında bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu, hayatının son anına kadar ülkesi ve milleti için inançlı, ilkeli siyasi mücadelesini sabırla ve kararlılıkla sürdürmüş tür. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatıyla Türk milleti çok değerli bir evladını kaybetmiştir. Hayatının her döneminde karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür.  Daima büyük bir davanın adamı, lideri olmuş, inancıyla, duruşuyla ve üslubuyla da örnek bir şahsiyet olmuştur.


Ülkemizin yetiştirdiği büyük dava adamı değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu’nu tekrar rahmetle anıyor; ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 25.03.2015 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2015-03-25 19:50:36

kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur.rahmetli yaşarken nerdeydiniz acaba nerdeydi bu methiyeleriniz