Yemeğini ona verdi

Belediye Başkanı Gül, milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri ile birlikte seçim çalışması yaptı.

18 Haziran 2018 Pazartesi 18:37
Yemeğini ona verdi

Belediye Başkanı Zeki Gül, sıcaklıkların kendini yoğun bir şekilde hissettirdiği yaz günlerinde, sıcaktan etkilenen sahipsiz sokak hayvanlarını unutmadı.

Çorum Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde öğle yemeğinde bir sokak hayvanının aç olduğunu gözlemleyen Gül, yemeğini ona verdi.

Gül, peygamberimizin bir hadisini örnek vererek, “İslam dini, insana işkence yapmayı yasakladığı gibi hayvanlara eziyet etmeyi ve işkence yapmayı da yasaklamıştır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cenab-ı Hakkın haksız olarak bir serçeyi öldürenden kıyamet gününde hesap soracağını', (Ebu Davud, 2/11) bildirmiş; biz de bu düsturla hareket ediyoruz. Çorum Belediyesi olarak, onlar bize emanet diyerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı, bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

DÜNDEN DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ

Belediye Başkanı Zeki Gül ve parti yöneticileri Ramazan Bayramı münasebetiyle Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiyede saha ekibiyle bayramlaştılar.

Bayramlaşma programına AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Hak İş Temsilcisi Mustafa Köroğlu ve parti yöneticileri katıldı.

Göreve geldikleri ilk günde memurlarla ilgili sorunu  çözdüklerini belirten Gül, “Daha sonra sizinle toplu sözleşme imzaladık. Burada daha önce bulunmayan hakların tamamını sizlere verdik. Banka promosyonlarınızı aldınız. 15 günlük farkınızı da alacaksınız. Sizden dünden daha fazla çalışma bekliyoruz. Ayrıca ülkemizin geleceğiyle ilgili bir karar vereceğiz. Ya hizmetlere, dış güçlere karşı dimdik duran bir lidere devam diyeceğiz, ya da her şey yeniden değişecek. Türkiye makasını kötü yöne doğru çevirecek. Ülkemizin geleceğiyle ilgili aydınlık yarınlara kavuşabilmemiz için sizden ayrıca destek bekliyoruz. Arkadaşlar çalışmalarımıza aynı hızla devam edelim dünden daha güzel olacak yarınlar evlatlarınızla, ailenizle rabbim sizleri nice bayramlara kavuştursun diyorum.” dedi.

SİZİN SAYENİZDE RAHAT EDİYORUZ

AK Parti çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, partisinin Türkiye’de16 yılda 100 yıllık açığı kapattığını savunarak, şöyle dedi; “Sizin sayenizde belediyecilik anlamında biz rahat ediyoruz. Halkın içinde rahat geziyoruz. Hani diyorlar ya 16 senedir ne yaptınız 16 senedir 100 senenin açığı kapatıldı. Benim ve benim üstümdeki jenerasyon 2000'li yıllardaki rezilliklerin engellerin hepsini bilir. Hepiniz SSK'lısınız değil mi. Emin olun bizden önce hastalanmaya korkardınız o kepazeliği o rezilliği görseydiniz. Eğer anneler babalar evlatları hastalandığı zaman ilaç yazdırmak için emanet karne alırdı. Sağlığımız önemli önce sağlık birimizin başı bile ağrısa o gün ona zehir olur. Bana bir tane ülke söyleyin bu ülkeden başka kardeş kanının akmadığı kardeş savaşının olmadığı bir tane ülke söyleyin huzur içerisinde ramazan geçirdiği mermiler yağmadan bombalar düşmeden 7-8 yaşındaki çocuklar pazar yerlerinde param parça olmadan. Suriye'de bundan 5 yıl önce bize birşey olmaz diyordu Irak'da 18 yıl önce onlarda bize bir şey olmaz diyordu. kalmış ki bizim Recep Tayyip Erdoğan gibi demokratik ve özgür bu millet için düşünen bir liderimiz var. O Saddam'ın heykelini yıkan adamı görmüşsünüzdür elim kırılsaydı da o heykeli yıkmasaydım diyor. Neredeyse Saddam'ı mezardan getirsem can güvenliğim vardı çocuğum okula rahat gidiyordu diyor" diye konuştu.

AK PARTİ GELİRSE NE OLUR, CHP GELİRSE NE OLUR?

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, “Cumhurbaşkanımız gitse kim gelir.? Geldiği zaman kimler sevinir.? Cumhurbaşkanımız devam ettiği zaman Filistinliler sevinir, Arap dünyasındaki Müslüman halk sevinir. Myanmar'dan kaçıp Arakan'a sığınan Müslümanlar yani tüm mazlumlar sevinir. Diyelim ki alternatifi olan CHP kazanırsa kim sevinir.? PKK sevinir, FETÖ sevinir, HDP sevinir. Bunu açık konuşmak lazım. Bunun haricinde kim sevinir birileri sevinir. Ancak siz, üzülürsünüz dedi.

KAVUŞTU, ‘SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ’

AK Parti Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise 2001 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte partinin  kuruculuğunu üstlendiğini hatırlatarak, şöyle devam etti; "Türkiye çapında en kısa zamanda iktidara yürüdük. Bizler AK Parti kurucusu olmamız nedeniyle dolayı çok sıkıntılarla karşılaştık. Bazı darbeciler vazgeçmemizi istediler. Şu anda İyi Parti dediğiniz meral Akşener de kurucular arasındaydı. Ankara'ya geldiğimizde, “Sizi Bozcaada’ya süreceğiz, onun için bu partiyi kurmaktan vazgeçin. Tayyip Bey de muhtar dahi olamayacak, Menderes’in akıbetine uğrayacaksınız hemen istifa edin.” dediler.

150 kurucudan 72 kurucuya düştük, yarısı korkudan gitti.  Vekilimizin ve İl Başkanımızın dediği gibi 5 gün sonra kritik oylamamız var.  Burada hepimize büyük bir vazife düşüyor. Çoluk çocuğumuz için, istikbalimiz için, memleketimiz ve vatanımız için bu meseleyi bir bir ibadet gibi kabul etmemiz lazım. Son pişmanlık fayda etmez düşmanlarımız içerde ve dışarıda tüm kuvvetleriyle Türkiye'nin tökezlemesine ve kalkınmasına mani olmaya çalışıyorlar. Şimdi tüm ailelerimizle birlikte son 5 gün içinde vicdani bir muhasebe yapalım.”

YENİ BAŞLANGIÇ YENİ DÜZEN

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren esnafı ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri öncesi destek istedi.

Esnaf ziyaretinde AK Parti il ve SKM yöneticileri ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç eşlik etti.

Çorum Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli bol kazançlar dileyen Gül, dünyada değişen ihtiyaçlarla birlikte yeni iş fırsatlarının doğduğunu hatırlatarak,“Şimdi biz de yerli otomobilimizi üretmeye başlıyoruz. Türkiye yeni dönemle birlikte yerli ve milli üretim olan İHA ve SİHA’larla atağa kalkmıştır. Başarılı sonuçlar alınmasının yanında gün geçtikçe geliştirilen İHA ve SİHA’lar artık gurur kaynağımız olmuştur. Özellikle son Afrin operasyonunun sağ salim, sivillere hiçbir zarar gelmeden tamamlanmasında çok kritik görevler üstlenmiştir. Bu işleri yarım bırakmamak üzere şimdi yeni bir başlangıçla yeni düzende “ben de varım” demenin vaktidir. Birlik, bereket ve bolluk için vakit Türkiye vaktidir” dedi.

İSTİKRARIN TEK FORMÜLÜ ERDOĞAN

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ülkede istikrarı sağlayabilecek tek formülün Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaretinde konuşan Ceylan, “Çorum sanayisi diğer illere göre daha da gelişmiş durumda. Her yıl, bir önceki yıla göre sanayimiz gelişiyor ve büyüyor.” dedi.

24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden Ceylan, ülkede istikrarı sağlayabilecek tek formülün Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Türkiye’yi ekonomi ile vurmaya çalıştıklarını kaydeden Ceylan, şöyle dedi; “Ne kadar bizi yıkmaya çalışsalar da, bizim ekonomimiz dimdik ayakta duruyor. Kötü diyenler yapılan yatırımlara ve ilimize gelen ödeneklere baksın yeter. Sizden önce buralar ve köylerimiz çamur içindeydi. Şimdi ise her yeri kilit taşı ve asfaltla buluşturduk. Ekonomi o günlerde kötüydü, yatırım alabilmek imkânsızdır. Ama şimdiki nesil bolluk içinde yaşıyor. Bunun kıymetini bilin” diye konuştu.

Bazı esnaflar ise 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermeye hazır olduklarını kaydederek, “Şu anda ülkemizi ekonomi ile krize sokmaya çalışıyorlar. Bizler bunun farkındayız. Azda olsa bir şeyler kazanıp evimize ekmek götürebiliyoruz. Yarın bir gün Suriye, Irak gibi olduğumuz da iş olmuş ama huzur, barış, hürriyet olmadıktan sonra neye yarar. Seçimden sonra sizlerden tek istediğimiz ayakta dimdik durmanız. Gerisi zaten düzelir gelir.”

Son Güncelleme: 18.06.2018 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165