Yeni bir medeniyet inşa ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Yaşar Uğurlu, Kargı, Osmancık, Dodurga, Oğuzlar ve İskilip’i ziyaret etti.

26 Şubat 2015 Perşembe 12:05
 Yeni bir medeniyet inşa ediliyor


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Yaşar Uğurlu, Kargı, Osmancık, Dodurga, Oğuzlar ve İskilip’i ziyaret etti.

Herkes için adalet, insan hakları ve gelişmiş demokratik standartların sağlanmasının ülkeyi bölmeyeceğini belirten Uğurlu, kardeşliğin bu milletin ortak paydası olduğunu söyledi. Başta muhalefet olmak üzere herkesin seçim sonuçlarına saygılı olmasının zorunluluğuna dikkat çeken Uğurlu, Türkiye'nin daha olgun bir demokrasiye, gelişmiş dünyada olduğu gibi yarı başkanlık ya da başkanlık sistemine geçmesinin zorunlu olduğunu kaydetti.

Yeni bir anayasa yaparak Türkiye'yi hak ettiği büyük devletler ligine  taşıyacaklarını belirten Uğurlu, bunun için başta aile kurumu olmak üzere kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli vb. konu alanlarını ivedi olarak ele alınmasının gerekli olduğunu, sağlam ailenin sağlam toplum, sağlıklı devlet demek olduğunu, bu nedenle her anne/babanın toplumsal değerleri çocuklarına aktarma yükümlülüklerinin bulunduğunu kaydetti.

Türkiye'nin temel dinamiklerine ilişkin konuların altını çizen Uğurlu, aile, eğitim ve  medya perspektifinden çocuk, genç, yaşlı, kadın ve engelli bireylerin her türlü hak ve hukukunun korunması, eğitimlerinin sağlanması ile toplumsal değerlerin paylaşılmasına ilişkin geniş değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşan 7 Haziran 2015 seçimlerinin önemi üzerinde duran Uğurlu, zaferle çıkacakları seçimlerin Çorum ve Türkiye için yeni bir medeniyet ufku açmasını diledi. Bu nedenle herkesin büyük Türkiye, yeni anayasa, güçlü toplum ideallerine bağlı olarak ve bu şuurla konuları ele almasının daha sağlıklı olacağını aktaran Uğurlu, medeniyetimizin kaderinde rolünü ve görevini en iyi şekilde yerine getirmenin bilinciyle davranan insanların iktidar yaptığı Ak Parti'nin 2071'e kadar yepyeni bir medeniyeti inşa edeceğini kaydetti. 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu anlatan Uğurlu, AK Parti'nin bir kez daha zaferle çıkacağı seçimin milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.


Son Güncelleme: 26.02.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.