Yeni Vali’den Uslu’ya ziyaret

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara, göreve başlamadan...

23 Eylül 2014 Salı 17:38
 Yeni Vali’den Uslu’ya ziyaret


Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara, göreve başlamadan önce AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti.


Vali Kara, Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Milli Savunma Bakanlığı’na randevulu ziyareti nedeniyle Ankara’ya giden  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile uzun süre sohbet etti.


Çorum Valisi Ahmet Kara, yaptığı açıklamada, “İlimize yapacağımız hizmetlerde hep birlikte hareket edeceğiz. Çorum için elimizden geleni yapacağız”  dedi.


Ziyarette, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Valisi Ahmet Kara’ya yeni görevinde başarılar diledi.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, ziyaretten ı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Medeniyetler Şehri Çorum ilimizde Valiliğimiz, belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, devlet-vatandaş işbirliği ile hep birlikte, ortak akıl, ortak çaba ve ekip çalışması ile Çorum’u daha ileriye taşıyacağız.” dedi.





Son Güncelleme: 23.09.2014 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.