Yeniden ihale ediliyor

Sungurlu İlçe Merkezi Sel ve Taşkın Koruma çalışması planlama ve proje yapımı ihale ediliyor.

16 Aralık 2014 Salı 11:53
 Yeniden ihale ediliyor


Sungurlu İlçe Merkezi Sel ve Taşkın Koruma çalışması planlama ve proje yapımı ihale ediliyor.


Geçtiğimiz Haziran ayında aşırı yağışlar sonucu Sungurlu'da sel felaketleri meydana gelmişti. Konuyu yakından takip eden Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Orman ve Su İşleri Müsteşarı Lütfi Akça ile görüşmelerde bulunarak Devlet Su İşleri yetkilileri ilçeye gönderilmiş ve gerekli çalışma yapılmıştı. Ayrıca Müsteşarlık makamında, Sungurlu'dan gelen ilçe teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla yapılan toplantı ile süreç hızlandırılmıştı.


Dere ıslahları ve yapılacak köprülerle ilgili 5 Ağustos 2014 tarihinde ihale edilen planlama ve proje yapımı işi yasal süreç, yeterlilik ve ihaleye geçerli teklif veren istekli çıkmaması nedeniyle 10 Kasım 2014 tarihinde iptal edilmişti.


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce "Sungurlu İlçe Merkezi Dereleri Islahı Planlama ve Proje Yapımı" işi 30 Aralık 2014 Salı günü saat 15.30 'da yeniden ihale ediliyor. İhale kapsamında; Diği Çayının 5 km uzunluğunda ıslah projelerinin ve 1 adet sel kapanı projelerinin, Budaközü Deresinin 6 km uzunluğunda ıslah projelerinin, Akçay Deresinin 1,2 km uzunluğunda ıslah projelerinin, 17 adet köprü projeleri hazırlanacak. 




Son Güncelleme: 16.12.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.