Yerel seçim için istişare ekibi

AK Parti yerel seçim öncesi istişare ve uygulama ekibi kurdu

28 Ağustos 2018 Salı 11:33
Yerel seçim için istişare ekibi

Yerel seçim çalışmalarının startını veren AK Parti, illerde istişare ve uygulama ekibi kurdu.

EKİPTE KİMLER VAR?

Büyükşehir ve illerde, il başkanı, il yerel yönetimler başkanı, belediye grup başkanvekili, il milletvekilleri ve genel merkezin görevlendirdiği bölge koordinatörlerinin yer aldığı istişare ve uygulama ekibi oluşturuldu. Bu illerde düzenlenen anketlerle kamuoyunun beklentileri ve memnuniyet oranı tespit ediliyor. Az bir oyla AK Parti’ye karşı seçimi kazanmış olan belediye başkanlarının, söylemi, halka davranışı takip ediliyor. Yine bu belediyelerin harcamaları, seçim vaatlerini ne kadar yerine getirebildikleri, ihale süreçleri ve hizmetin adil dağılımı gibi konuları da yakından takip ediliyor. Vatandaşlarla yapılan görüşmelerde ise kentin acil sorunları da belirleniyor. Bu şekilde yerel seçim sürecindeki strateji de netleştiriliyor. AK Parti 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde hem mevcut belediye sayısını artırmak hem de az farkla kaybedilen belediyeleri kazanmak istiyor.

Yeni Şafak

Son Güncelleme: 28.08.2018 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-08-28 13:26:40

Çorum Belediye Başkanı eğer bu şekilde belirlenirken geçmiş olsun.. Saat Kulesi meydanına sandık kurun ismi ön planda bulunan 15 isim listesinden kamuoyu araştırması yapın Halkın ne istediğini göreceksiniz..

Avatar
HERİ 19 2018-08-29 05:39:25

Saat kulesine sandık koyun bakalım sizin istedikleriniz çıkacak mı ...

Avatar
Selam ve dua ile 2018-09-04 23:23:37

çantayı emanet etmişler bence anket yapılsın bunların hiç biri çıkmaz