Yerel seçimler öne mi çekiliyor?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın açıklamaları siyasi kulisleri hareketlendirdi

18 Ağustos 2018 Cumartesi 15:51
Yerel seçimler öne mi çekiliyor?

Yerel seçimler normalde Mart 2019 tarihinde yapılacak.  Ancak bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın yaptığı açıklama siyaset kulislerini hareketlendirdi.

AK Parti 6. Olağan Kongresi Ankara’da yapılırken, NTV canlı yayınına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Yerel seçimler öne çekilebilir mi?" sorusuna "Ekim, Kasım gibi veya Eylül, Ekim, Kasım gibi olması gerekir" şeklinde cevap verdi.

Erol Kaya kış şartlarında seçim yapmanın zor olduğunu belirtti ve belediye bütçelerinin Ocak ayında belirlendiğini, belediye başkanlarının seçim için bu bütçenin büyük bölümünü harcadığını hatırlattı.

Kaya, aynı belediye başkanının seçilmemesi durumunda da gelecek olan başkanın bütçe nedeniyle zorlandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-08-18 18:54:06

Seçim geliyor.
İskilip üzerine düşeni yapıyor.
İskilip Tosya karayolunun açılmasını hasretle bekliyoruz
İskilip Çorum duble yolunun bitmesi sağlanmalı
İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin doktor kadrosu tamamlanmalı dır.
İskilip Halk Eğitim Merkezi eski günler gibi cirosu artırılmalıdır.
İskilip şehrin çeşitli bölgelerinde çocuk parkları ve eserse parkları yapılmalı ayrıca gençlik merkezi ihtiyacı vardır Kültür Merkezi Tiyatro sinema salonu yoktur ihtiyaçtır Belediye desteklenmeli futbol sahasının yakışır şekle gelmesi gerekir