Yerel yönetimlere kritik uyarı

Belediye başkanları ve yerel yöneticilerin kullandıkları lüks araçlara uyarı geldi.

14 Eylül 2018 Cuma 11:13
Yerel yönetimlere kritik uyarı

Belediye başkanları ve yerel yöneticilerin kullandıkları lüks araçlar tartışma konusu olunca AK Parti'den uyarı geldi.
AK Parti, mevcut belediye başkanlarının kamuoyunun dikkatini çeken uygulamalarına çeki düzen vermeleri konusunda karar aldı.
Nuray Babacan'ın Hürriyet'te yer alan haberine göre, belediye başkanları ve yerel yöneticilerin kullandıkları lüks araçlar tartışma konusu olunca uyarı yapıldı.

Bu uyarı üzerine, yerelde belediye başkanları araçlarını değiştirme ve havuza devretme kampanyası başlattı.Yeni dönemde tasarrufa dikkat çekilirken, kaynakların boşa harcanmaması ve seçmen memnuniyetini merkeze alan projelere ağırlık verilmesi istendi. Bilhassa lüks araç kullanımı konusunda belediye başkanları uyarıldı.

Öte yandan AK Parti Yerel Seçim Başkanı Mehmet Özhaseki, “İlçe belediye başkanlarının ilçelerinde eskortla dolaşmasına ve yerel yöneticilerin lüks makam aracı kullanmasına izin vermeyeceğiz. Marka ismi vererek yasak getireceğiz” açıklaması yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.