Yıldırım Vietnam yolcusu

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Üyesi...

27 Mart 2015 Cuma 11:10
 Yıldırım Vietnam yolcusu


Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Üyesi, Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, 28 Mart-1 Nisan 2015 tarihleri arasında Vietnam’da gerçekleştirilecek olan PAB 132 Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün Vietnam Honoi’ye hareket edecek


Vietnam heyetinde Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Mehmet Sağlam, Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, İstanbul Milletvekili F. Nur Serter, Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Dış İlişkiler Protokol Başkanlığı Yasama Uzman Yardımcısı İsa Yusuf Karaağaç ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Görevlisi Elif Esra Önal yer alıyor.


Program kapsamında yürütme konseri toplantısı, toplantısı, BM İlişkileri Daimi Komitesi, Genç Parlamenterler Forumu, Genel Kurul ve müzakereler, ASGP Toplantısı, Sürdürülebilir Kalkınma, Finans ve Ticaret Daimi Komisyonu, Barış ve Güvenlik Daimi Komisyonu, Demokrasi ve İnsan Hakları Daimi Komisyonu, Barış ve Ulusal Güvenlik Daimi Komisyonu Toplantıları gerçekleştirilecek.


Yıldırım ve beraberindeki heyet 2 Nisan 2015 tarihinde yurda dönecek. 




Son Güncelleme: 27.03.2015 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.