Yıldırım’lar omuz omuza

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, partisinin Edirne ve Kırklareli kongrelerini yönettikten sonra Başbakan Binali Yıldırım'la birlikte Ankara'ya döndü

31 Aralık 2017 Pazar 16:32
Yıldırım’lar omuz omuza

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Edirne ve Kırklareli kongrelerini yönetti.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin kongrelerinde ülke gündemi ve dış politikaya dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Edirne ve Kırklareli kongresini yönettikten sonra Başbakan Binali Yıldırım’la birlikte Ankara’ya döndü. Başbakan Yıldırım ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın yan yana fotoğrafları sosyal medyada “Yıldırım’lar omuz omuza, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın…” şeklinde yorumlandı.

Son Güncelleme: 31.12.2017 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat yıldırım 2017-12-31 18:38:04

Havaalanını söyledin mi Çorumlular sana çok kızgın oy vermeyecek diye ..

Avatar
Havalanı 2017-12-31 23:09:55

Murat bey ilk havalani coruma gelmeli diyen ilk SİZDİNİZ o dönem Vali Ahmet Kara bunun için çok uğraştı ancak birileri rahatsız olduğu için engelledi. Ahmet kara gidince bunu ben getiririm diyerek harekete geçti.Başbakan Merzifon diyince geri vites yaptılar.Sonra Sn.Cumhurbaşkanı bu konuda hassasiyet gösterince birileri sahiplenmeye kralcılık yapmaya kalkıyor.

Avatar
Dilaver kale 2017-12-31 23:31:52

Sn.Başkan havalani konusu çorum halkinin beklentisi lütfen bu meseleyi halledin.Genel merkezde göreviniz var. Çorum için önemli bir mevki herkese ulaşma konusunda İMKANINIZ var.Belki bu talebi mevcut siyasetciler istişare etmek istemeye bilir.Öylede olsa kahramanlık peşinde olmadan siz taşın altına elinizi koyun.

Avatar
Hasan birlik 2017-12-31 17:25:11

Reis yolun açık olsun.Allah ümmete hizmet etmeyi nasip etsin

Avatar
Kemal Şimşek 2017-12-31 17:51:42

Sn Murat Yıldırım başkanımız yıllardır siyasette Akpartimize hizmet ediyor.Siyasete çok insan kazandırdı.Mutevaziligini,saibeye karışmadan yolun açık olsun.

Avatar
Mes- ele 2017-12-31 23:19:22

Mesele et başkan memleketi Mes-ele etme birileri gibi şanı şöhreti parayı. Mesele et vatanı, vatandaşı.Mes-ele etme birileri gibi zenginleri, yalancilığı , ahlaksızlığı,Mes-ele et adaleti, vicdanı,garibi, yetimi,emeği Mes-ele etme birileri gibi haksızlığı, vicdansizligi, vefasızlığı, kul hakkı yemeyi,Mesele et güzel olan herşeyi ama mes-ele etme kötü olan hiç bir şeyı.

Avatar
Hayrettin demir 2017-12-31 23:27:18

Murat bey Allah aşkına bana soylermisiniz bu Çorum un Akparti siyaseti nereye gidiyor.Vatandaş gerçekten muzdarip herkes. siz vekil değilsiniz.Vekil oldugunuzda iyi kötü yapılan işler kişiden çok partiye mal oluyordu.Belki bundan dolayı vekiller bir iş yapmıyor gibi gözüküyordu.Ancak şimdi kişiler ön planda akparti hiç birşey yapmak istemiyorda siyasiler yapıyor gibi gözüküyor.Seçmende doğal olarak partiye kızıyor.Akparti çoruma birşey yapmak istemiyorda siyasetçilerin sayesinde yapılıyor gibi anlaşılıyor.Onun için seçimde vatandaş bunu sorgular

Avatar
Veli Dayı 2018-01-01 02:33:02

Murat bey sizi eleştirdiğim bir çok şey var.Ancak size kötü bir insan diyemem. Velakin uzun süre vekillik yaptın. Geçmiş dönemde Çorum'a daha projeksiyonu yüksek yatırımlar projeler yapmadınız. Siyaseti iki üç kişinin inisiyatifine bıraktınız. Bu da Çorum'a çok şey kaybettirdi. Kısır vizyonsuz siyasetin kimseye bir faydası yok.Cebini nefsini seven siyasetin Çoruma yapılan en büyük ihanet. Ak Parti ne yazık ki kaybediyor.Sebebi ise çıkarcı menfaatçi vizyonsuz siyasilerin elinde oyuncak olması. İnsan liyakati, ahlakı, tabandaki seçmenin adayını kendine yakın görmeme ya da temsilde kabiliyet ehliyetine haiz olmaması güvensizliğin egemen olması. Al birini vur ötekisine benzetmesi seçenekler arasında ikisinin birbirinden farkı olmaması seçmende çaresizliği ve bitkinliği getiriyor ve hiç kimse bu partiyi düşünmüyor sadece kendisinden başka