Yolumuz da davamız da belli

MHP adayı Aras, Kargı ve Laçin'de iftarlara katıldı.

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:03
Yolumuz da davamız da belli

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Kargı ve Laçin’de iftar programına katıldı.

Kargı’da Ülkü Ocakları tarafından organize edilen iftara MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı ve SKM Başkanı Ertuğrul Onan, Milletvekili Adayları Alparslan Karapıçak ve Alper Büker, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile ilçe halkının katılımı da yoğun oldu.

İftar programında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Aras, ülkücülerin bu ülkenin çimentosu, harcı olduğunu belirterek, ülkenin her zaman olduğu gibi günümüzde de ülkücü iradeye büyük ihtiyacının olduğunu söyledi. Türkiye’de ayrıştırılan milleti birleştirecek tek gücün milliyetçi hareket olduğunu dile getiren Aras, 27. Dönem meclisinde Milliyetçi hareketin güçlü bir şekilde temsil edilmesinin, hem Türkiye için, hem de partileri için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Aras, iftar programının ardından da ilçe esnafını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında ilçe halkının büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Aras, Cumhur İttifakını ve önemini anlatırken, hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de partilerine destek istedi.

Aras, ziyaretler sırasında MHP’nin esnaf ve küçük işletmeler için projelerinden de bahsetti.

Vatandaşların çeşitli konularda taleplerini de alan Aras, gösterilen ilgiden memnun bir şekilde ilçeden ayrıldı.

MİLLETİN REFAHI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında hafta sonu Laçin İlçesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek’in ev sahipliği yaptığı iftara 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras’ın yanı sıra İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Milletvekili Adayı Alper Büker ile çok sayıda mahalle ve köy muhtarı ile davetliler katıldı.

İftar programı sonrasında çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, genel seçimlerde yol ve davalarının belli olduğunu dile getirerek, “Bizler her zaman davamıza sahip çıkan ve devletimizin daha da güçlü olması için çalışıp halkımıza hizmet etmek isten bir hareketiz. Bizim tek bir amacımız var o da Türkiye cumhuriyetinin gücüne güç katmaktır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan bunca oyuna Genel Başkanımız Devlet Bahçeli anında dur demiştir. Bize göre Türk Milletinin sağlığı, huzuru ve refahı her şeyden önce gelir. Eğer bir vatandaşımızın ekmeğiyle ilgili bir mevzu varsa bunlara karşı ciddiyetle harekete geçmek boynumuzun borcudur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-06-04 16:19:02

Tamam da Ülkeyi yönetmeye talip değilsiniz. Bu seçimlerde ülkeye ne vaat ediyorsunuz.. Ha yasa çıkaracaksınız...