'Yönetim 10 gün içinde belli olacak'

Merkez Köy Muhtarları Derneği, AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Ekim 2016 Pazartesi 16:00
'Yönetim 10 gün içinde belli olacak'


Merkez Köy Muhtarları Derneği, AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Bugün parti merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme değinerek, kendilerinin de bu bilinçte hareket edeceklerini söyledi.


Köylerde eskiye oranla ciddi gelişmelerin olduğunu da belirten Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Erdoğan muhtarlara çok önem veriyor, bizde bunun bilincindeyiz. Bundan sonraki süreçte il başkanı olarak bizlerde bu bilinçle hareket edeceğiz ve sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Köylerimizde eskiye oranla ciddi gelişmeler oldu. Herkes bunun farkında. Gönül birlikteliği olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir sorun yok.”


Karadağ’dan sonra söz alan Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral’da Karadağ’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karadağ basın mensuplarının yeni yönetim ile ilgili sorusu üzerine ise, ‘Yeni yönetimin oluşturulması süreci devam ediyor. Kimler hizmet davasına daha çok sahip çıkmışsa onları ve yeni arkadaşlarımızı da işin içerisine katarak bir liste oluşturacağız ve bir hafta on gün içerisinde netleştireceğiz’ dedi.



Son Güncelleme: 31.10.2016 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.