‘Yozgat’a 34, Çorum’a 95’

AK Parti Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe ve Plan Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı...

19 Kasım 2014 Çarşamba 10:39
 ‘Yozgat’a 34, Çorum’a 95’


AK Parti Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe ve Plan Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Çorum’da spor ve gençliğe 95 milyon lira yatırım yaptıklarını bildirdi.


Ak Parti olarak gençlik ve spor yatırımlarını önemsediklerini belirten Bağcı, şöyle dedi; “Kargı ilçemizde antrenman salonu, merkezde atletizm pisti, gençlik merkezi, Osmancık ve Sungurlu gençlik merkezleri, Bayat, Kargı, Osmancık ve Oğuzlar ilçelerine sentetik çim saha ve yüzeyli futbol sahaları, Osmancık’a güreş eğitim merkezi ve Çorum şehir stadyumu olmak üzere toplam 11 tesis için 95 milyon liralık yatırım yaptık. Söz konusu yatırım rakamlarına il özel idaresi tarafından gerçekleştirilen onarımlar dahil değildir. Her ilçemize sentetik çim saha yapmayı planlıyoruz. Gençlik merkezi yatırımlarımız devam edecek. Dünya şampiyonlarını yetiştiren Kargı ilçemizin güreş alt yapısını desteklemek için çift minderli 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu yaptık. Alaca ilçemiz için güreş eğitim merkezi planlamamız var. 252 yataklı Çorum  yükseköğrenim öğrenci yurdu tamamlandı ve teslim alındı. 300 yataklı Osmancık yüksek öğrenim öğrenci yurdunu  önümüzdeki günlerde teslim alacağız. İlimize 2 yeni yurt müjdemiz daha var.  Çorum merkez için 894 yataklı ve Sungurlu ilçemiz için de 300 yataklı olmak üzere 2 öğrenci yurdu 2015 yatırım programına alındı. Çorum’un merkezi idareden kazanımlarını her fırsatta diline dolayanlar ve çevre illerle kıyaslayanlar için  bir örnek vermek gerekirse,  Yozgat ilinin gençlik ve spor yatırımları 34 milyon TL olduğuna göre Çorum için hemen  hemen üç katı olan 95 milyon liralık gençlik ve spor yatırımı büyük anlam içermektedir.”




Son Güncelleme: 19.11.2014 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SPORCU 2014-11-19 12:31:53

birisi çorum şehir stadyumu mu dedi...orasi neresi.haaa şu yapilacak olupta ama hala bir girişimde bulunulmayan stadyummu.o iş külcüde sen merak etme sayin bağci.

Avatar
Ouz 2014-11-22 00:10:15

çoruma nereye stadyum yapıldı? bizim mi haberimiz yok, bağcının anlattıklarının yarısı da yapılması planlanan işler, daha ortada temeli bile yok. keşke yozgata yapılan toplam yatırım ile çoruma yapılan yatırım rakamlarını bir karşılaştırsa..