‘ZAFERİN SAHİBİ ALLAH’

1 Kasım seçim sonuçlarının belirlenmesiyle birlikte...

01 Kasım 2015 Pazar 22:31
‘ZAFERİN SAHİBİ ALLAH’
 

1 Kasım seçim sonuçlarının belirlenmesiyle birlikte, Hürriyet Meydanı'na akın eden Çorumlular, Hürriyet Meydanı'nı bayram yerine çevirdi. AK Parti Milletvekilleri ve yöneticilerinin de katıldığı coşkulu kutlama, teşekkür konuşmaları ve havai fişek gösterileriyle zirveye çıktı.

Seçim kutlamalarına damgayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün sözleri vurdu. Başkan Külcü,“Bu zaferin sahibi Allah.” dedi.


Hürriyet Meydanı'nı ellerindeki Türk Bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla süsleyen Çorumlular'a hitabetmek için alana kurulan platformda, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve parti yöneticileri de yerini aldı.


‘YÜZÜMÜK AK SEÇİMLERİ TAMAMLADIK’


İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, açılış konuşmasında seçimi yüzleri ak olarak tamamladıklarını, Nene Hatun ve Sütçü İmam ruhuyla seçimi tamamladıklarını belirterek, "Çorum'a bir çivi bile çakmadılar diyenlere inat, hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi.


‘ZAFERİN SAHİBİ ALLAH’TIR’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de coşkulu kalabalığa hibatettiği sözlerinde, "Zaferin sahibi Allah'tır. O zaferi bugün bize veren Allah'tır. Bu millet ülkede kriz, kaos çıkartmak isteyenlere, "Yeter söz de benim, karar da benim" demiştir. Bugün sevinen sadece ülkemiz değil, Bosna sevindi, Filistin, Arakan sevindi, bütün mazlum milletler sevindi. Kazanan ya Gazze olacaktı, ya da İsrail olacaktı. Çok şükür kazanan Gazze oldu." diye konuştu.


‘ZAFERİMİZ MÜBAREK OLSUN’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da konuşmasında kalabalığı "Zaferimiz mübarek olsun, emeği  geçen destek olan herkesten Allah razı olsun." Sözleriyle selamladı.

‘ALLAH AK PARTİ’Yİ NAMERDE MUHTAÇ ETMEDİ’


Milletvekili Salim Uslu, "Şükürler olsun ki, Allah AK Parti'yi namertlere muhtaç ettirmedi. " dedi. Uslu, Gazze'ye selam olsun sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi. "Mekke'de, Medine'de bu milletin zaferi için dua ediyorlar.1 Kasım'da yeni bir bayramı yaşıyoruz. Bahçeli, Kılıçdaroğlu, Pensilvanya, Demirtaş, Kandil ve onların işbirlikçi kuyrukları bu coşkuyu dinliyor. Ampul sönecek diyorlardı, çok şükür bu millet avizeler yaktı. Benim ismimin altına hırsız yazanlar, millete hesap vermemek için kaçtılar. Tek başına, iş başına deyip hizmete devam edeceğiz."


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI


AK Parti Milletvekili olarak seçilen Ahmet Sami Ceylan, tüm Çorum'un milletvekili olarak görev yapacaklarını söyledi. Ceylan, "Herkes duysun ve bilsin ki, bir tane bile terörist olsa, terörle mücadelemiz şiddetle devam edecektir." dedi.


‘ÇORUM BİZİ BAĞRINA BASTI’


Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da, Çorum'un bayan milletvekilini kabul etmeyeceği yönünde sözlerin boşa çıktığını ve Çorum'un kendisini bağrına bastığını ifade etti.


‘ASLA ÜZÜLMÜYORUM’


AK Parti Milletvekili listesinde 4. sırada yer alan ve seçilemeyen Milletvekili Adayı Bekir Horuz da konuşmasında, "Seçilemediğim için vallahi üzülmüyorum, kaybetmedik kazandık." dedi.


SLOGANLARLA KESİLDİ


Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen protokol üyeleri, zaman zaman gençlerin sloganlarına eşlik ederek onlarla birlikte alkış tuttu.


YER GÖK AY YILDIZ OLDU


Havai fişek gösterisinin ardından Milletvekilleri ve parti yöneticileri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yle birlikte Belediye binasına geçti.


Protokol üyelerini uğurlayan partililer, geç saatlere kadar kutlamaları konvoylarla devam ettirdi.


Son Güncelleme: 02.11.2015 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.