Zeki Gül telefonla bağlandı

Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın toplantısına telefonla bağlandı

14 Şubat 2018 Çarşamba 10:40
Zeki Gül telefonla bağlandı

AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Karadağ, yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

ZEKİ GÜL TELEFONLA BAĞLANDI

Bu arada merkez ilçe yönetim kurulu toplantısına telefonla bağlanan Belediye Başkanı Zeki Gül, programın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, teşkilatla birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atacağını belirtti.

‘BU GURURU YAŞATTINIZ’

AK Parti İl Başkanı Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdikleri 6.olağan il kongresinde merkez ilçe teşkilatının üzerine düşenin fazlasını yaptığını belirterek, şöyle dedi; “Genel Merkez bazında üst üstte çorum teşkilatı olarak örnek çalışmalara imza attık. Geçtiğimiz İl Başkanları toplantısında yaptığımız iki projemiz örnek çalışma olarak 80 il başkanına sunuldu. Bu gururu siz yaşattınız bana, sizinle iftihar ediyorum.

Bu çalışmalardan ilki sandık bazlı seçmen çalışması ve diğeri Mahalle Danışma Meclislerimiz ile Türkiye’ye örnek olduk. Bu iki projemiz şuana kadar hiçbir il teşkilatında uygulanamamıştır. Sandık bazlı seçmen çalışması projemiz referandum öncesi 3 Mart’ta Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’a Çorum ziyaretinde teslim edilmiştir. Bu çalışma neticesinde 16 Nisan referandumun da %0,4 sapma ile %59’luk büyük bir başarıya imza attık. Merkez ilçe başkanımızın şahsında siz değerli yönetim kurulu üyelerine, mahalle teşkilatlarımıza sandık kurulu üyelerimize ve gönüllü çalışan kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu çalışma şu anda Esenler ve Pursaklar ilçe teşkilatlarında örnek alınarak yapılmaktadır. Bu başarı sizlerin eseridir.

Diğer projemiz Mahalle Danışma Meclisleri ile bir ilke daha imza attık. Bu toplantıları her ay gerçekleştirerek yaptığımız icraatlarımızı, projelerimizi, yatırımlarımızı,15 Temmuz gibi hain terör örgütlerinin yaptıkları ve şuanda da Kahraman Türk Askerimizin Afrin'de hiçbir sivilin burnu kanamadan yaptığı operasyonlarla sınırlarımızı koruyup mazlumların yanında yer aldığımızı emperyalist şer odaklarına karşı nasıl mücadele verdiğimizi milletimize anlatma hususunda katkı sunmaktadır.

Merkez İlçe Kurucu ilçe başkanlığı dönemimde bu partinin mahallelerimizde, köylerimizde teşkilatlanmasını biz gerçekleştirdik. Bundan sonra da Mahalle Meclis Toplantılarımız, Sandık Meclisi Toplantılarımız, köy ziyaretlerimiz muntazam şekilde gerçekleştirilecektir. Bunu yapacak bizlerin arka mutfağımız olan sizler varsınız. Diğer ilçelerimizde bu çalışmaları yapacaktır.

İlçe Kongrelerimiz ve İl Kongremiz sonrası hafta sonu cumartesi günü İl Kadın Kolları Kongremizi, Pazar günü İl Gençlik Kolları Kongremizi yaparak teşkilat yapılanmamızı tamamlayacağız. Bu kadrolar 2019’u şekillendirecek olan kadrolardır.

Göreve geldiğimiz günden itibaren kardeşlik hukuku içerisinde yürüttüğümüz bu uyum ve ahengi devam ettirerek 2019’da yapılacak seçimlerde başarılarımızla gözler önüne sereceğiz.

Bu kutlu yolculukta liderimiz önderliğinde durmadan, yorulmadan azim ve şevk ile yolumuza devam edeceğiz.”

MAHALLE MUHTARLARI ZİYARETİ

Merkeze bağlı mahalle muhtarları AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Başkanı Karadağ, Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte muhtarların itibarının arttığını, Külliye'de yapılan toplantıların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Köylü vatandaşın efendisidir sözünün anlam kazandığını vurgulayan Karadağ, “Ak Parti iktidarı ile siz değerli muhtarlarımıza özlük hakları ve diğer konulardaki hakları teslim edilmiştir. Bizler gerek köy muhtarlarımızın gerek merkez mahalle muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mahalle muhtarları adına konuşan Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun da, yeniden göreve seçilmesi nedeniyle AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun diyerek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman istişare ve birlik içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 14.02.2018 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165