16 futbolcu 6 kişilik araçla maça gitti

İskilipgücü U-15 futbol takımı araç bulamayınca 16 kişiden oluşan takım 6 kişilik araçla maça gitti.

01 Kasım 2018 Perşembe 16:06
16 futbolcu 6 kişilik araçla maça gitti

Çorum’un İskilip ilçesinde İskilipgücü U-15 futbol takımı araç bulamayınca 16 kişiden oluşan takım 6 kişilik hafif ticari araca binmek zorunda kaldı.

İskilipgücü futbol takımı oyuncuları tıka basa dolduruldukları araçla maçın oynanacağı Çorum’a çaresizlikten  60 kilometre yolculuk yapmak zorunda kaldılar.

İskilipgücü futbol takımı antrenörü Nihat Armutçu, sosyal medya hesabından duruma sitem edip, araca tıka basa doldurulan futbolcuların fotoğrafını paylaştı.

Armutçu, yaptığı paylaşımda,Dün Çorum'da U-15 ligi maçımız vardı. Maça gitmek için hiçbir resmi makamdan minibüs bulamadık. Zaten ilçeden maddi destek yok. Hiç olmazsa minibüs ihtiyacımız karşılanırdı. Artık o da verilmiyor. Bunu yıllardır ilçemizde belediye başkanları karşılıyordu, belediye bütçesinden. Ancak bu sezon belediye karşılamayacağını bildirdi. 5+1 kişilik araca 16 futbolcumu sığdırdım. Ne olur iş güvenliği filan demeyin. Yanlış olduğunu biliyorum. Tehlikeli olduğunu biliyorum. Ama ya maça gitmeyip ligden ihraç edilecektik ya da riski göze alacaktık. 2018 Türkiye’si ve İskilip’inde maç için minibüs bulamamak çok acı.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan İskilipgücü U-15 futbol takımı, karşılaştığı Osmancık Belediyespor U-15 takımına 8-0 mağlup oldu.

Son Güncelleme: 01.11.2018 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 2018-11-01 17:41:48

ASKF bu şehirde ne iş yapar. Bilen varsa bir anlatsın bizde bilelim.