19 Mayıs başarıya kilitlendi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü yeni yönetimi oluşturuldu

03 Ekim 2017 Salı 00:16
19 Mayıs başarıya kilitlendi

19 Mayıs Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Kulüp üyeleri ve sporcu velilerimizin katılımı ile yapılan olağan üstü genel kurulda 19 Mayıs İlkokulu Müdürü olarak yeni göreve başlayan Ahmet Dağcı başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu. Kulüp Başkanlığına Ahmet Dağcı, Başkan Yardımcılığına Abdullah Şahin, Sekreterliğe Bekir Bolat Muhasipliğine Merve Dilekçi Üyeliğe Raife kayabaşı seçildi.

Okul Müdürü Ahmet Dağcı, yaptığı konuşmada, “Şimdiye kadar kulüpte çeşitli kademelerde hizmet etmiş tüm yöneticilere içtenlikle teşekkür ediyorum. Bundan böyle kulübümüzde Taekwondo, Wushu, Karate, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton, branşları başta olmak üzere imkânlar ölçüsünde faaliyetlerimizi yoğunlaştıracağız. Ayrıca sporcu ve velilerimize sporun yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyeceğiz. Amacımız çocuk ve gençlerimizi donanımlı yetiştirmektir. Çalışmalar sonucunda okul kulüpleri arasında önemli yer edineceğimizden hiçbir kuşkumuz yoktur. Okulumuzda spor faaliyetlerine katılan sporcularımızda Türkiye derecesi, uluslararası arenada Avrupa’da yarışan, ülkemize madalya kazandıran birçok sporcumuz bulunmaktadır. Hedefimiz bu başarıların katlanarak devam etmesidir.” dedi.



 

Son Güncelleme: 03.10.2017 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.