4/D Sınıfı şampiyon oldu

2015-2016 öğretim yılında düzenlenen sınıflar arası basketbol maçlarında oynadığı maçları kazanan 4-D sınıfı Şampiyon oldu.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 13:16
4/D Sınıfı şampiyon oldu


2015-2016 öğretim yılında düzenlenen sınıflar arası basketbol maçlarında oynadığı maçları kazanan 4-D   sınıfı Şampiyon oldu.

9  takımın katıldığı maçlarda Tüm maçlarını kazanan ve 27 Mayıs Cuma günü de 4-E Sınıfını 8-2 yenen 4-D Sınıfı Şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını müdür yardımcısı Ali Köse  ve Şeref Aktı'nın elinden alan  sporcuların sevinçleri günün anısına çektirilen hatıra fotoğraflarıyla devam etti.

Sınıf öğretmeni Ali Rıza Kaya organizasyonu düzenleyen bölge antrenörü ve Fenerbahçe basketbol okulu antrenörlerinden  Yaşar Yılmaz ve Oğuz Köse'ye ayrıca sınıflarını kupa ile ödüllendiren fenerbahçe basketbol okullarına teşekkür ettiler.

Yağmur nedeniyle yapılamayan 2 ve 3 sınıflar arası maçların da kaldığı yerden devam edeceğini belirten antrenörler maçların sonunda okul takımlarının oluşturularak il birinciliği müsabakalarında yer almalarının sağlanacağını belirttiler.

Son Güncelleme: 30.05.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.