7 transfer birden

Sungurlu Belediyespor futbol takımı 7 transfer gerçekleştirdi.

21 Eylül 2017 Perşembe 17:30
7 transfer birden

Bu sezon 1. amatör kümede mücadele edecek olan ve gözünü bölgesel amatör lige diken Sungurlu Belediyespor futbol takımı 7 transfer gerçekleştirdi.

Sungurlu Belediyespor, Çorumspor'dan stoper Yasin Karaköse, Ortaköy Belediyespor'dan defans Taha Arslan, Yusuf Bolat, Emirhan Öztürk ve Arif Anıl İşlek, Merzifon Spor'dan defans Burak Yıldırım ve Çorum Belediyespordan kaleci Ertuğrul Yıldırım'ı renklerine dahil etti.

Sungurlu Belediyespor Kulüp Başkanı Bahri Sezen, Futbol antrenörü Şevket Çağlayan ve yeni transferlerinde aralarında bulunduğu futbolcular Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.

HEDEFİMİZ 1. LİG

Futbolcularla tek tek ilgilenen Başkan Şahiner, ''Sungurlumuzun yetiştirdiği bir çok futbolcumuz maddi imkansızlıklar nedeniyle farklı takımlarda mücadele veriyorlardı. Geçtiğimiz sezon bu futbolcularımızı transfer ederek Sungurlumuza kazandırdık.

Hedeflerimiz doğrultusunda çevre illerden de bir çok futbolcuyla anlaşma sağlayarak takımımızı daha da güçlendirdik. İnanıyorum ki Sungurlu futbolda yıllardır hasret kaldığı başarıları tekrar yakalayacaktır" dedi.

Geçtiğimiz sezon hedefimize ulaşarak 1. amatör kümeye yükseldiklerini hatırlatan Başkan Şahiner, "Bu yıl ise hedefimiz bal ligine yükselmek.


Bu doğrultuda çeşitli bölgelere takviye transferler gerçekleştirerek takımımızı daha da güçlendirdik. 2017-2018 sezonunda yeni stadyumumuzda karşılaşmalarımızı oynayacağız. 22 Ekim tarihinde başlayacak olan maçlarımızı izlemeye gelen hemşehrilerimizin de desteğiyle seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleyeceğiz. '' ifadelerini kullandı.

VOLEYBOLCULAR SÖZLEŞME İMZALADI

Öte yandan Türkiye 2. Voleybol Ligi'nde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı Kulüp Başkanı Bahri Sezen'i makamında ziyaret ederek sözleşme imzaladı.

Sungurlu’da kampta olan sporcular Başantrenör Mustafa Özdemir ile birlikte Kulüp Başkanı Bahri Sezen’e çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Sezen'e isminin yazılı forma hediye eden sporcular, Sungurlu da yapılan kampın çok verimli geçtiğini söyledi.

Hedeflenen başarının gelmesi için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıldığını söyleyen sporcular, Başkan Bahri Sezen hedeflerinin öncelikle playof oynamak ve daha sonra 1. lige çıkmak olduğunu, bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Bahri Sezen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sungurlu Belediyespor Kulübü olarak bu yıl her branşta şampiyonluklar beklediklerini, sporcularına güvenin tam olduğunu sözlerine ekledi.
















İHA



















Son Güncelleme: 21.09.2017 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.