Alkışlar Sungurlu'ya

Er­kek­ler Vo­ley­bol 2. lig fi­nal gru­bun­da tem­sil­ci­miz Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por son maçında Saint Joseph takımını 3 - 0 yenerek Voleybol 1. ligine yükselmeyi başardı

21 Mart 2018 Çarşamba 01:27
Alkışlar Sungurlu'ya

Er­kek­ler Vo­ley­bol 2. lig fi­nal gru­bun­da tem­sil­ci­miz Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por son maçında Saint Joseph takımını 3 - 0 yenerek Voleybol 1. ligine yükselmeyi başardı.

Adıyaman’da düzenlenen Erkekler Türkiye 2. Voleybol Ligi Play-Off Final Grubu’ndaki üçüncü maçında İzmir temsilcisi Saint Joseph’i 3-0 gibi net bir skorla yenen Sungurlu Belediyespor 1. Lig’e yükseldi.

Adıyaman’da, 2 grupta 8 takım mücadele ederken, Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor, Yozgat Sorgun Belediye, Adana Seyhan Belediye ve İzmir Saint Joseph ile birlikte 1. grupta yer aldı. İlk maçında Sorgun Belediye’ye 3-0 yenilen Sungurlu Belediye, ikinci maçında Adana Seyhan Belediye’yi 3-1 mağlup ederek final grubundaki ilk galibiyetini aldı ve 1. Lig’e yükselme umutlarını son maça taşıdı.
Sungurlu Belediye, son maçında İzmir Saint Joseph ile karşılaştı. 3’er puanı bulunan ve kazanan tarafın 1.Lig’e yükseleceği maçın genelinde üstün oynayan Sungurlu Belediye ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen ikinci sette rakibine 28-26 üstünlük sağlayan Sungurlu Belediye farkı ikiye çıkartırken, üçüncü seti de 25-23 kazandı. Sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 6’ya yükselten Sungurlu Belediye, 9 puanlı Sorgun Belediye’nin ardından grup ikincisi olarak 1.Lig’e yükseldi.

Öte yandan, Sungurlu Belediye, Çorum’un 1. Lig’de mücadele edecek ilk takımı olarak kayıtlara geçti. Bu arada Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de, takımı yalnız bırakmayarak, oyuncuların kupa sevincine ortak oldu.

Kaynak: http://www.corumpost.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-03-21 18:07:52

1. Lig derken hangi takımlar gelecek Sungurlu’ya ?

banner165