ASKF'den tatlı ziyaret

ASKF yönetimi Çorum Belediyespor antrenmanını ziyaret etti

21 Eylül 2017 Perşembe 19:51
ASKF'den tatlı ziyaret

ASKF YÖNETİMİ Çorum Belediyespor antrenmanını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kulüp Başkanı Zeki Gül, takımın başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi…

‘TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM’

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi bugün yapılan antrenmanı ziyaret etti. Çorum ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve diğer yöneticilerin hazır bulundukları ziyarette, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan da yer aldı. Kulüp Başkanı Zeki Gül ve diğer yöneticilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, takıma başarılar diledi.

Çorum’un artık 3. Ligden bir an önce kurtulması gerektiğinin altını çizen ASKF Genel Başkanı Kurtaran, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da şehrin takımına her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.


Kulüp Başkanı Zeki Gül ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kupa maçında alınan galibiyetten dolayı takımımızı tebrik eden Gül, “Bizim için öncelik lig olsa da, kupa maçında alınan galibiyetten dolayı takımımızı kutluyoruz. Bizim takımımız gerek ligde, gerekse de kupada her maça kazanmak için çıkıyor. Kupada tur atladığımız için mutluyuz, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.


Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Uşak maçına da değinen Gül, bu maçın önemli olduğunu ancak gereğinden fazlada konsantrasyonun olumsuz etki yapabileceğini dile getirdi. Takımın kendi futbolunu oynadığı takdirde yenemeyeceği takım olmadığına işaret eden Gül, “Biz Uşak maçında kendimiz gibi oynarsak sahadan 3 puanla ayrılmamız için hiçbir neden yok. Heyecana ya da sıkıntıya kapılmadan çıkıp maçımızı oynamalıyız. Bu maçtan alacağımız 3 puan önümüzdeki günlerde daha güzel işler yapmamıza vesile olur. Biz bu takımın kapasitesini çok iyi biliyoruz. Yeter ki, futbolcularımız tam kapasiteyle oynasınlar. Biz zaten onlara inanıyor ve güveniyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ASKF yönetimi takıma tatlı ikram etti.
















Son Güncelleme: 21.09.2017 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumspor 2017-09-22 09:11:43

çorum futbolunun belediye eliyle bitirilmesine alkış tutanların fotosu. askf mümkünse kendisini kapatsın.