Başarımız tesadüf değil

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, 'Haklı bir galibiyet aldık' dedi.

16 Ekim 2017 Pazartesi 11:49
Başarımız tesadüf değil

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Arsin maçının ikinci yarısında daha iyi bir futbol sergilediklerini söyledi.

Kendi sahalarında daha önce çeşitli nedenlerden maç kazanamadıklarını ve bu şanssızlığı kırmak için çıktıkları maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Tokuş, hakemin de iyi bir yönetim sergilediğini kaydetti. Özellikle maçın ikinci yarısında gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını dile getiren Tokuş, “Kendi 
sahamızda artık kazanmak istiyorduk. Bu maça da iyi hazırlandık ve rakibimizi iyi analiz ettik. Ancak ilk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarıda gerçek kimliğimizi ortaya koyduk. Her zaman söylüyorum, bize sabredilmesi gerek. Biz genç bir takımız. Bu takıma ne kadar sabır gösterilirse o kadar iyi. Elde ettiğimiz başarılar tesadüf değil. Bizlere sabır gösterenlere teşekkür ediyorum. Artık takım olarak yönetim, taraftar ve şehirle bütünleştiğimize inanıyorum. Bu maçı daha da farklı kazanabilirdik. Ancak önemli olan sahadan galibiyetle ayrılıp şansızlığımızı kırmaktı. Bunu da başardığımız için mutluyuz. Maçın hakemine gelince gördüğü çaldı. Her iki takım adına da verdiği kararlar doğruydu. Böyle olunca da maç daha güzelleşti. Sonuçta haklı bir galibiyet aldık. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu tür güzellikleri beraber yaşamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu. 





Son Güncelleme: 16.10.2017 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.