Başkan Şahiner güreşçileri ödüllendirdi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çeşitli başarılara imza atan Sungurlulu milli güreşçiler...

20 Eylül 2014 Cumartesi 14:47
 Başkan Şahiner güreşçileri ödüllendirdi


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çeşitli başarılara imza atan Sungurlulu milli güreşçiler Ahmet Çaylan ve Nurullah Durak’a kispet hediye etti. İki güreşçiyi makamında ağırlayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Başarılarınız bizlere övünç verecektir. Sırtınız yere gelmesin” dedi. 

Yağlı güreşlerde son zamanlarda kispet sıkıntısı çektiklerini söyleyen milli güreşçiler, “Başkanımızın bu duyarlı davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı olmadan öncede ilçemizdeki sporcu kardeşlerimize büyük destekler veriyordu. Başkanlığı döneminde de görüldüğü destekleri devam ediyor. Bizler Kırkpınar da küçük orta küçük boyda güreşler yaptık, dereceler aldık. İnşallah Başkanımızın bize hediye ettiği kispetlerle de katılacağımız tüm güreşlerde Sungurlumuzu en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız “şeklinde konuştular.

Başkan Şahiner, “Sungurlu Belediyesi olarak, Ata sporumuz güreşe sahip çıkabilme adına, bizler güreşçilerimize imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan güreşçilere kispetlerini vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.




İHA

Son Güncelleme: 20.09.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.