Başkan talimatı verdi!

Çorum Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya, taraftarların deplasmana götürülerek iaşelerinin karşılanacağını açıkladı.

04 Eylül 2018 Salı 15:21
Başkan talimatı verdi!

Çorum Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Altunkaya, Muğlaspor karşısında elde ettikleri galibiyetle sezona 3 puanla başlamanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, bu galibiyette futbolcular kadar taraftarların da büyük pay sahibi olduğunu ve onların varlığının kendilerine büyük güç verdiğini söyledi.

Sezonun ilk maçında sıcak havaya rağmen, eşiyle-çocuğuyla ve sevdikleriyle geçireceği zamandan feragat edip tribünlerin dolduran binlerce taraftarın yürekten verdikleri destekle önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Altunkaya, kulüp olarak bu vefakar taraftarlar için bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapacaklarını dile getirdi.

Transfer döneminde Kırmızı-Siyahlı formanın ağırlığını taşıyabilecek karakterli isimleri takıma kazandırdıklarını ve tüm  bunları yıllardır başarıya aç, buna rağmen sevdasından vazgeçmeyen taraftarlar için yaptıklarını kaydeden Altunkaya, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; ‘Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan defalarca belirttiği gibi Çorumspor tribünlerinden gelen biri. Yani, taraftarlık psikolojisine, çektikleri çileye, yaşadıkları hayal kırıklıklarına, mutluluklarına kısacası renklere ve armaya duydukları sevdaya çok yakından şahit olan ve aynı duyguları yaşayan bir kişi. Madem biz bu takımı bu sevdaya gönül veren insanlar için kurduk, o halde isteyen herkesin sadece içerideki maçlarda değil, deplasmanda da takımlarını izlemesi hakkına sahip olduklarını düşünüyoruz. Bu bağlamda Sayın Başkanımızın da talimatlarıyla, henüz herhangi bir talep olmamasına karşın, arzu eden tüm taraftarlarımızın deplasman maçlarına götüreceğimizi ve her türlü iaşe ihtiyaçlarının yine tarafımızdan karşılanacağını belirtmek istiyoruz. Haklarını asla ödeyemeyeceğimizi bildiğimiz halde küçük de olsa Kırmızı-Siyah sevdalarına destek olmak asli görevimiz olduğunu düşünüyoruz.

Taraftarsız bir kulübün ‘bir hiç’ olacağı bilinciyle tüm taraftarlarımızı gerek sahamızda gerekse deplasmanda oynayacağımız maçlarda takımlarına sahip çıkmaya ve o’nu yalnız bırakmamaya davet ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165