Belediyespor Arsin'e hazır

Çorum Belediyespor bugün Arsinspor'u konuk ediyor

15 Ekim 2017 Pazar 12:18
Belediyespor Arsin'e hazır

Kendi sahasında oynadığı maçlardan 3 puanla ayrılamayan Çorum Belediyespor, bugün oynayacağı Arsin maçından 3 puanla ayrılarak bu şansızlığını kırmak için mücadele edecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor, bugün kendi sahasında Arsinspor’u konuk edecek. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Emre Yüksel yönetecek. Yüksel’in bu maçtaki yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Tunay Ateş ile İsmail Semih İleri yapacaklar. Tekirdağ Bölgesi’nden Serkan Yılmaz’ın 4. Hakem olarak görev yapacağı karşılaşmada kart cezalısı Mert ve sakatlıkları devam eden kaleci Sercan ile sağ bek İzzet 18 kişilik kadroda yer alamayacaklar. Bu maç öncesi Çorum Belediyespor, 13 puanla 4. sırada yer alırken, Trabzon temsilcisi Arsinspor ise 8 puanla 14. sırada yer alıyor.












Son Güncelleme: 15.10.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.