Belediyespor Başkanlığı'na Fatih Özcan seçildi

Çorum Belediyespor Kulübü genel kurulunu yaptı. Başkanlığa Fatih Özcan seçildi

18 Mayıs 2018 Cuma 15:20
Belediyespor Başkanlığı'na Fatih Özcan  seçildi

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanlığı’na Fatih Özcan seçildi.

Turgut Özal İş Merkezi’nde saat 13.30’da başlayan kongrede başkanlığa seçilen Fatih Özcan’ın yapılan kongre sonrasında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mustafa Şeker, Hamit Işık, Hasan Eker, Hüseyin Teke, Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Başak Ak, Tuncay Koçak, Salim Koldaş, Murat Selim, Mustafa Ergün, Engin Erol, Mustafa Altunkaya, Turgay Yılmaz.

Kongrede bir konuşma yapan  Fatih Özcan, yeni yönetimin Çorum’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
‘AZ LAF, ÇOK İŞ’
Kulübümüzün yeni yönetimi bugün yapılan kongre sonrasında belli oldu. Turgut Özal İş Merkezi’nde saat 13.30’da başlayan kongre Divan Başkanlığının oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Kemal Kan’ın getirildiği kongrede katip üyeliklere ise Mustafa Kanat ve Mustafa Satır getirildi. Sayı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede çeşitli maddeler okunup onaylandı. Kongrede Belediye Başkanı Sayın Zeki Gül, kulübümüzün Onursal Başkanı seçildi. Kongrede ayrıca Kulüp Başkanımız Fatih Özcan tarafından bir önceki kulüp başkanımız Ömer Balaban’a hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Belediye Başkanı ve Kulübümüz Onursal Başkanı Sayın Zeki Gül ve Ömer Balaban’ın başarı dileklerini ilettikleri kongrede konuşan Kulüp Başkanımız Fatih Özcan, yeni yönetimin tüm şehre hayırlı olmasını temenni ederken, ‘Az konuşup, çok çalışacağız” dedi
.

GENEL KURULDAN SONRA…

Genel kurulun ardından Fatih Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Fatih Özcan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şeker, Hamit Işık, Hasan Eker, Hüseyin Teke, Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Başak Ak, Tuncay Koçak, Salim Koldaş, Murat Selim, Mustafa Ergün, Engin Erol, Mustafa Altunkaya, Turgay Yılmaz’da yer aldı.

Çorum Belediyespor’un yeni Başkanı Fatih Özcan, kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür plaketi verdi.

Gül de, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni yönetime başarılar diledi.

YENİ TESİS VE STAD GEZİSİ

Çorum Belediyespor’un yönetimi  yeni kulüp tesisi ve yapımı devam eden stadyumu gezdiler

Fatih Özcan başkanlığında oluşan yönetim kurulu tesislerde kulüp müdürü Samet Çelenk’ten bilgi aldı. Özcan ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden yeni stadı gezerek yetkililerden inşaatın durumunu değerlendirdiler.

Son Güncelleme: 18.05.2018 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat 2018-05-18 15:31:25

Dağ fare doğurdu bu kadar kötü bir yönetim olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Yazık oldu Belediyespor'a.

Avatar
Valdo 2018-05-18 19:32:44

Yahu yönetim zaten belliydi kim ne bekliyordu. Bu Çorum'da demek ki bu adamlardan başka anlayan kalmamış futboldan hadi geçmiş olsun.

Avatar
Mertçe 2018-05-18 19:35:22

Hadi Elvan Yılmaz sıra sende büyücünün çırağı yeniden yönetimde.

Avatar
Yuh 2018-05-19 08:35:29

Başkan Zeki Gül demişki; Yönetim bağımsız olacak.
Onun içinmi belediyede memur olan Mustafa Ercan yönetimde Zeki Gül.
Yahu bırak artık bu işleri niyetin belli.

Avatar
Ulukavakspor'mu burası 2018-05-21 09:01:28

Belediyespor yönetimi sanki Ulukavakspor'u yönetecek baştan aşağı amatör kokan kongrede kimse bir şey beklemesin. Sanki mahalle takımı kuruyorlar.

Avatar
adsiz 2018-05-19 23:48:14

Fatih ozcan ve ekibine hayırlı uğurlu olsun.Tebrikler.

Avatar
Murat 2018-05-22 13:23:23

Burdan yorum yapmak çok kolay klavye den yaz yolla . Kaç aydır içler acısıydı takımın hali neden el atmadınız ?Bir Çorum evladı çıkıp elini taşın altına koyunca cızırdadınız ? Şuan oturduğunuz yerden sallıyorsunuz.. Helal olsun adamın gözü kesmiş girmis bu işe. Allah yar ve yardımcısı olsun başarılar