Belediyespor Yaz Spor Okulları törenle açıldı Veliler Belediye’ye müteşekkir

Çorum Belediyespor Yaz Spor Okulları dün düzenlenen renkli bir törenle açıldı.

25 Haziran 2015 Perşembe 12:34
 Belediyespor Yaz Spor Okulları törenle açıldı  Veliler Belediye’ye müteşekkir


Çorum Belediyespor Yaz Spor Okulları dün düzenlenen renkli bir törenle açıldı.


www.corum hakimiyet.net’te yer alan habere göre, Perşembe Pazarı’nda düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, BESYO Müdürü Doç, Dr. Faruk Yamaner, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ile Belediye Meclis Üyeleri ile Spor Okullarına kayıt yaptıran sporcular, velileri ve çok sayıda antrenör katıldı.


Açılış töreninde ilk olarak konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak için açılan yaz spor okullarına ilginin hayli yüksek olduğunu bununda çok sevindirici olduğunu söyledi. Spor tesislerindeki iyileştirme ile spora olan ilginin arttığını belirterek ‘Ailelerin çocukları ile tesislere gelerek çok renkli görüntüler oluşturuyorlar. Spor Merkezlerine katılım sayısı her geçen gün artıyor. Belediye’de ilimizde sporun lokomotifi durumunda büyük bir hizmet veriyor. Bu çalışmalarda öne çıkacak isimleri ulusal ve uluslararası düzeyde sporcular yetiştirerek Çorum ve Türk sporuna sunmayı hedefliyoruz’ dedi.


‘En büyük gücümüz sizlersiniz’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, topluma spor kültürü oluşturmanın çabası içinde olduklarını belirterek bunun içinde Yaz Spor Okullarının büyük önem taşıdığını söyledi. Yaz Spor Okulları açılış töreninde konuşan Başkan Külcü 18 branşta 1200 sporcunun kayıt yaptırdığını belirterek ‘Çocuklarımıza tatilde sportif, kültürel faaliyetlere katılacak sayı 5600’ı bulmuş durumda. Yaz tatili boyunca bu çocuklarımız faaliyetlere katılacaklar. 


Bugün açılışını yaptığımız Yaz Spor Okuluna kayıt yaptıran sporcu sayımızda 1200 kişiyi geçti. Yaz Spor Okulunda 18 dalda çalışma yapılacak.


Gençler sizler bizim yarınımız geleceğimizsiniz. Bizim en büyük gücümüz sizlersiniz. Gençliğe yapılan çalışmalara çok daha fazla önem veriyoruz. İnsanın karakterini ve evresini gösteren spor ve kültürel faaliyet içindeki halidir. Sağlam bir toplum için her yaşta spor ve kültürel alanlar yapmak ve hizmete sunmak bizim görevimizdir.


Peygamber efendimizin söylediği gibi ‘Yaşlılık gelmeden gençliğin, hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilelim’. Küçük yaşlarda spora başlanması halinde daha sonra bırakılmaz alışkanlık yapar. Çorum Belediyespor 5-6 yıl önce adı duyulmayan  bir kulüpten bugün her branşta kupa ve madalyalar kazanan bir kulüp oldu.


Belediye olarak Çorum’a beş tane sentetik saha yaptık. Son olarak İkbal Kent’e yapılacak sahanın ihalesini yaptık. Ulukavak’a yapacağız. Yapacağımız Kültür Park’ta sentetik spor sahasını olacak. Belediyespor’un tesisinin yapımına 1-2 ay içinde başlayacağız.


Sporu iş olsun diye yapmayalım, hava olsun diye yapmayalım sağlıklı bir nesil için yapalım. Açılışını yapacağız Yaz Spor Okullarında çalışmalara katılacak tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum’ dedi.



Son Güncelleme: 25.06.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165