Belediyespor’da radikal kararlar

Çorum Belediyespor’da deplasman mağlubiyeti üzerine radikal kararlar alındığı açıklandı.

10 Eylül 2018 Pazartesi 12:03
Belediyespor’da radikal kararlar

Çorum Belediyespor’da deplasman mağlubiyeti üzerine radikal kararlar alındığı açıklandı.

Kulüp’ten yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi; “Bilindiği üzere, 8 Eylül 2018 cumartesi günü Trabzon'da oynanan maçta takımımız rakibine 1-0 mağlup olmuş ve haftayı puansız kapatmıştı.

Maçın akabinde Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan resmi instagram hesabından kısa bir açıklamada bulunmuş, kilometrelerce uzaktan gelip takımlarını destekleyen fedakar taraftarlara galibiyet sevincini yaşatamamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade etmişti. Sayın Özcan açıklamasının devamında "Sizlere yaşattığımız üzüntünün hesabı sorulacaktır" vurgusu ile taraftarımızın içinin rahat olmasını istemişti.

Bu bağlamda 1461 Trabzon maçı sonrası Ankara'da Sayın Fatih Özcan ve yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı yapmış, en kısa sürede hayata geçirilecek "Radikal kararlar" almıştır.

Bu kararlarla ilgili tüm ayrıntılar 11 Eylül Salı günü Başkanımız Sayın Fatih Özcan imzalı basın açıklaması ile kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Son Güncelleme: 10.09.2018 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2018-09-10 12:21:49

Hamit Işık, Mustafa Altunkaya, ve M.Akif Tatlı'nın kovulması bekleniyor. Aksi halde radikal karar alınmış sayılmaz.

Avatar
Fatih Özcan'a 2018-09-10 12:29:59

Seni kısa süre tanıdım, sevdalı bir başkan akıllı işler yapar sandım. Ancak başta yönetiminle hayaal kırıklığı yarattın. Sen önce yönetimindeki bazı yaramaz adamlara bak. çünkü dün çorum futbolunda hiç olan kişiler bugün çorum futbolunun patronunu oynuyorlar sende kukla olma yolundasın

Avatar
Hakan can 2018-09-10 15:59:06

Hamit ışık ve bunun gibi yönetimde yer alan bazı isimler bugüne kadar futbolcu iken Çorum'a ne verdiler şimdi yönetici sıfatı ile ne vercekler başarı bu tür adamlar ile gelmez gerçekten bu işi kendine dert edinecekler ile yola devam edin yoksa yine sonunda şehir olarak hüsrana uğrarız

Avatar
adsız 2018-09-11 01:25:11

Çorum belediye spor kulüp başkanı Sayın Fatih Özcan bey ve yönetim kurulu Ankara'da toplanarak.1461 Trabzon maçı sonucu ile ilgili radikal kararlar almışlar.11 Eylul de de basın açıklaması ile duyurulacakmis.Şişeden çıkan cin...Sayın taraftarlar niye bu kadar öfke gösterdiniz.sayın spor camiası biraz hoş görülü olun.Bak yönetimimiz toplantısını değerlendirmelerini spor kulübümüzün ismi olan şehrimizde bile yapamıyor.Ankarayı tercih etmek durumunda kalıyor