Bol bol sohbet ettiler

Başkan Külcü Çorum Belediyespor takımı ve yöneticileri ile yemekte bir araya geldi

19 Ekim 2017 Perşembe 20:46
Bol bol sohbet ettiler

Çorum Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, Tarsus maçı öncesi Çorum Belediyespor'a birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Balaban’ın sahibi olduğu Kahveland’ta verilen yemeğe Belediye Başkanı ve Çoum Belediyespor Onursal Başkanı Muzaffer Külcü’nün yanı sıra kulüp yöneticileri Mustafa Altunkaya ve Fahri Yandık ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemekte yöneticiler ve teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Külcü, takımı
n elde ettiği başarılardan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Aynı başarıları lig sonuna kadar beklediklerini dile getiren Külcü, öncelikle Tarsus maçı olmak üzere bundan sonraki süreçte de takıma başarı dileğinde bulundu.

Yemek boyuncu Külcü ve Teknik Direktör Yusuf Tokuş'un koyu sohbeti, 'bir futbol bir de siyaset bu kadar hararetli konuşulur' yorumunu yaptırdı. 

Başkan Yardımcısı Ömer Balaban da yemek sonunda, Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Muzaffer Külcü’nün dün olduğu gibi bugün de takımın her sorunuyla yakından ilgilendiğini ifade ederek, takıma ve kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.




Son Güncelleme: 19.10.2017 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumsporlu 2017-10-20 10:12:57

belediyespor yöneticilerini görünce aklıma nedense şu sözler geliyor:
"iyi olanların değil, iyi oynayanların olduğu yönetim" dün belediyespor'u sevmeyenler bugün....