Bu kulüp parasızlıktan satılık!

Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz, başkanlığını yaptığı Türkiye şampiyonu yetiştiren kulübü ekonomik gerekçelerle satlığa çıkardı

02 Eylül 2018 Pazar 12:23
Bu kulüp parasızlıktan satılık!

Türkiye Şampiyonu olarak bir üst lige yükselecek kadar başarılı sporcular yetiştiren Çorum Spor İhtisas, satılığa çıkarıldı.

Çorum Spor  İhtisas G.S.K. Yönetim Kurulu Başkanı Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz, bugün sosyal medya hesabından ilginç, bir o kadar da üzücü bir paylaşımda bulundu. Kuşgöz, maddi zorluklar nedeniyle kulübü satılığa çıkardığını bildirdi.

Kulübün satış duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Mesut Kuşgöz, yaşadıkları zorluğu ve kulübü satış gerekçelerini şöyle anlattı: “Değerli ve de kıymetli arkadaşlarım… 17 yıldır Çorum’da masa tenisi antrenörlüğü yapmaktayım. Elimizden geldiği kadar, şartlarımız müsaade ettiğince sporcu yetiştirmeye, vatana millete faydalı bireyler yetiştirmeye çalıştım. 2015 yılında büyük hayallerle bir spor kulübü kurduk. Erkek takımımız terfi liginde Türkiye 3.sü olarak lige yükselmiştir. Şu anda ise takımımız 1.Ligde mücadele etmektedir. 2017 yılında ise aynı kulüp çatısı altında bayan takımımız ile TÜRKİYE ŞAMPİYONU olarak lige yükselmiştir ve bu sene de hemen bir üst lige terfi etmiştir. Bu sezon takımımız 2.Ligde mücadele edecektir. Bir bay, bir bayan olmak üzere kulübümüz çatısı altında 2 tane Lig takımı yer almaktadır. Son iki yıldır şartların iyice zorlaşması nedeni ile takımlarımızı destekleyemiyoruz ve maçlardaki masraflarımızı karşılayamıyoruz. Bu nedenle takımımızı satıyoruz.

TERFİ LİGİ STRESİ YAŞAMADAN, TAKIM KURUP BİR ÜST LİGE ÇIKAR MI DEMEDEN, 1 ERKEK 1 KADIN OLMAK ÜZERE İKİ TAKIMINIZ OLABİLİR.

İLETİŞİM İÇİN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ

SPOR İHTİSAS G.S.K Yönetim Kurulu Başkanı MESUT KUŞGÖZ

0535 060 30 99"

Son Güncelleme: 02.09.2018 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih H. 2018-09-03 00:58:56

ASKF ne iş yapar futboldan başka bir şey bilmez mi sahiplenseler ya bu çocukları. Para yok tabi işin ucunda sahiplenemezler.