Bu maç final havasında geçecek

Çorum Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Özübayram, Dr. Turhan Kılıççıoğlu...

04 Şubat 2015 Çarşamba 12:14
Bu maç final havasında geçecek


Çorum Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda ikinci yarının 3. haftasında oynanacak zorlu Zonguldak spor  maçının final havasında geçeceğini bildirdi.


Özbayram yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ligin ileriye dönük önemini ve gidişatını belirleyecek Zonguldak spor maçı önemini bir kat daha artırmaktadır . Zonguldak spor taraftar derneği kulübümüzü arayarak 200 kişilik seyirci yeri tahsil edilmesi konusunda rica da bulunmuştur. Kulübümüz , Zonguldak spor takımını ve seyircisini en iyi şekilde ağırlayacak ve  maçtan sonra da en güzel şekilde uğurlayacaktır. Ayrıca Zonguldak spor takımında 3 futbolcu kardeşimiz kaza yapmış olup Çorum Belediyespor kulübü olarak Zonguldak spor kulübüne ve bu 3 futbolcu kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz .


Her maçta olduğu gibi bu zorlu Zonguldak spor maçında da 12 .gücümüz olan seyircilerimizi takımıza 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklemelerini ve takımımızı ateşlemelerini bekliyoruz . Çorum Belediyespor kulübümüz her şeyi ile örnek olan bir kulüptür. Kulübümüzün kurallarından asla taviz vermedik bundan sonra da vermeyeceğimizi belirtmek istiyoruz.  Kurallar dahilinde gerekli olan neyse o yapılacaktır.


Sefa Akın Başıbüyük, M. Akif Tatlı , Utku Bektaş ve Ali Kireş hocanın raporu ve yönetimin kararıyla disiplinsiz davranışlarından dolayı 5.000 TL( beş binTürk lirası) para cezası ve altyapıda idmanlarına devam etmelerine karar verilmiştir.


Bu hafta oynayacağımız zorlu Zonguldak spor maçına başta Çorum valimizi, bütün protokol mensuplarımızı ve Çorum Belediyespor’a gönül vermiş spor severlerimizi bekliyoruz.”




Son Güncelleme: 04.02.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.