Büyük başarılara imza attılar

Türkiye ve Avrupa'da Çorum’u temsil ettiler

20 Ağustos 2017 Pazar 09:14
Büyük başarılara imza attılar

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Müdürü Aysun Tut, bir basın toplantısı düzenleyerek, kulüp olarak iki yılda Avrupa üçüncülüğü, Türkiye birinciliği, Türkiye ikinciliği gibi büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Müdürü Aysun Tut toplantıda 2017 yılı spor faaliyetleri ve 2018 yılı hedeflerini açıkladı.

Gözde Kafe'de düzenlenen basın toplantısına Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Aysun Tut'un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Poyraz, Wushu İl Temsilcisi Bekir Bolat, Wushu Milli Takım Antrenörü Merve Dilekçi ve sporcular katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Aysun Tut, 2 yıllık bir kulüp olmalarına rağmen kısa sürede büyük işler başardıklarını söyledi.


Yeni bir kulüp olmalarına rağmen, kısa zamanda Avrupa üçüncülüğü, Türkiye birinciliği, Türkiye ikinciliği gibi büyük başarılara imza attıklarını belirten Tut; "Sporcularımız, hocalarımız Merve Dilekçi, Wushu İl Temsilcimiz Bekir Bolat ve velilerimizin destekleri ile bugüne geldik. Biz okul olarak bu çalışmaları yaparken öğrencilerimiz akademik başarıları için çalışırken, özel ilgi alanlarına göre spor, güzel sanatlar, edebiyat, bilim ve kültür gibi alanlarda boş vakitlerini değerlendirmelerini, enerjilerini hem kendilerine hem de çevrelerine faydalı bir şekilde kullanmalarını sağlamak istedik. Bu amacımıza da ulaşmayı başardık. Açtığımız kurslarımıza kendi okulumuzdan olduğu gibi ilimizin diğer okullarından da yoğun bir talep oldu. Okulumuza ve kulübümüze gösterilen bu ilgiden dolayı herkese teşekkür ederiz. Hedefimiz kurslarımızın, kursiyerlerimizin, sporcularımızın sayılarını artırmak ve daha büyük başarılara imza atmaktır. İnşallah bu azim ve çalışmayla hedeflerimize ulaşacağız. Bu çalışmalarımız kapsamında bize destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'a teşekkür ediyorum" dedi.


İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ise okullarda sanatsal ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirterek, "Bakanlığımız eğitimin kalitesini artırmak için çocuklarımızın hepsini mutlaka bir sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunmasını istiyor. Sportif ve sanatsal faaliyetler gençlerimizin kişilik gelişiminde çok önemli rol üstlenmektedir. Bu yüzden Çorum'da okullarımızda sanatsal ve sportif faaliyetlerine ağırlık vereceğiz." diye konuştu


ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz da okulların sanatsal ve sportif başarılarını desteklediklerini belirterek, öğrencilerin desteklenmesi konusunda ÇORİMDER olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 
Son olarak bir konuşma yapan Wushu Çorum İl Temsilcisi Bekir Bolat da milli ve manevi değerlerine bağlı başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 20.08.2017 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selam İmamhatiplim 2017-08-20 22:41:21

Müdüre hanıma sormak lazım
2017 yerleştirme sonuçlarına göre Buhara nın göbeğinde hiçbir problemi olmayan camianin hertürlü desteği arkasında olmasına rağmen okulumuzun taban puanı hakkında ne düşünüyor.