Çift kale maç tatlı bitti

Çorum Belediyespor Aydın maçı provasını yaptı.

05 Ekim 2017 Perşembe 19:34
Çift kale maç tatlı bitti

Çorum Belediyesyor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınspor maçının hazırlıklarına yaptığı çift kale maçla devam etti. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan çift kale maçta tüm futbolcular hazır bulundu.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan çift kale maçta Beyaz Takım Ramazan (Onur), Yakup, Akın, Abdullah, Doğukan, Emre, Mert, Yasin, Salim (Taner), Doğancan ve Abuzer Kırmızı Takım ise, Onur (Ramazan), Batuhan, İzzet (Kıvanç),Erhan, Zahid, Özgür, Selim, Murat, Taner (Salim), Enes, Haktan (Y.Burak) tertibiyle mücadele etti. Çekişmeli geçen maç Kıvanç, Taner, Yasin ve Abuzer’in penaltıdan attığı gollerle 2-2 sona erdi.

Belediyespor Aydın maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. 

TATLILAR IŞIK VE CEYLAN’DAN 

Eski genel kaptanlardan Hamit Işık ile yardımcı antrenör Arif Ceylan, antrenmanda teknik heyet ve takıma tatlı ikramında bulundu. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan çift kaleyi baştan sona takip eden Işık ve Ceylan, başta Aydın maçı olmak üzere tüm maçlar için başarı dileklerinde bulundular. Futbol Şube Sorumlusu Sinan Özdilli de, Işık ve Ceylan’a yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti.




Son Güncelleme: 05.10.2017 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-10-06 09:03:35

i̇şte beklenen oldu. hoca üç vakte kadar yolcu. büyücünün çırağı antrenmanı ziyaret etmiş.elvan yılmaz'a duyurulur: elvan hadi buna da bir köşe yazsana...

Avatar
çorumsporlu 2017-10-06 13:19:18

çorum futbolu bunlara mı kaldı?çok yazık. hamit işık denen şahıs çorumspor'u icraya vermemiş miydi? belediyeden kovuldu hala orada dolaşıyor ayıp.